Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme


Killer

Öne çıkan mesajlar

benim belimde hiç sorun yoktu hayatım boyunca. geçen sene bir sabah bi kalktım kalkamadım. 1 hafta fln yattım. iyileşince umursamadım hiç. bi kaç ay sonra bi daha vuruldum bu sefer 2,5 hafta yatırdı. sonra fizik tedaviye gittim. kadın spor yapacan dedi. başta yüzme olmak üzere. fizik tedaviden sonra badi de yapabilirsin dedi sorunca dikkat ederek fln. baya bi tırstım badiden ama hiçbi sporu devam ettiremeyince başladım işte tekrar. sırt kaslarını güçlendirmek de önemli. ama işte squat, deadlift, ayakta yapılan power hareketler, bunlardan fln uzak durmak lazım. squat deadlift aslında doğru yapılınca belle alakası olmayan hareketler ama ufak bi hata bile kaldırmaz.

jeff abinin önerilerini dinliyorum. baya iyi geliyor. ağrılar azaldı. ama temkinliyim tabi. deadlift yapmıyorum pek. squatı da rackde yapıyorum.

 

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Black-ice dedi ki:

konu yeterince piç oldu

@Jaegerjaquez benim sana bi sorum olacak abi. ya da diğer daimi badi yapanlara. jaegeri bildiğimden dedim.

büyük ihtimalle yıllardır her gün et yemeye devam ediyorsun. nasıl yapıyorsun? hangi etleri nasıl tüketiyorsun?

 

abi genelde kırmızı et yiyorum her gün 1 kiloya yakın iş yerinde 2 öğün öğle 12 ve öğleden sonra 4te 330gr akşam idmandan sonra bi 330gr daha sabahlarıda 6-7 yumurta, tavuk yerine hindi tercih ediyorum genelde beyaz eti gün içinde kırmızı eti akşam tüketmeye çalışıyorum farklı etler varsa elimde hafta sonları balık yiyorum genelde pazar günü özellikle, yanında da basit ya da komplex karb kafama göre ve salatalık brokoli vs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, µh dedi ki:

Jaeger yarışmalara falan katılıyordun da onun dışında bu işten para kazanıyor musun?

yok abi tam tersi deli gibi para harcıyorum dsfsd

@Black-ice

abi döküm tavayı tereyağıyla kızdırıyorum bonfilenin 2 tarafını 1.5dk civarı mühürlüyorum sonra 10-15dk dinledirip yiyiorum ortası pembe kalıyo güzel oluyıo, arada sote falan yapıyorum işte sebzeli falan genelde döküm tavada ama 3dk falan sürüyo çünkü safds

Jaegerjaquez tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

74600e38c429.jpg

 

İnsan cidden beziyor bu kanserojen olayından, heryerden bir şey çıkıyor ama mümkün oldugunca ortada duran bariz bilgiler ışığında seçim yapmak lazım. Tereyağı düşük derecelerde yemek yaparken harika bir şey ama yüksek derecelerde kullanmamak lazım. Demirdöküm tava zaten yağsız bile kullanılır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, µh dedi ki:

tereyağı sıcağa dayanıksız değil mi, döküm tavada kullanmayın ağır kanserojen üretir.

Tereyagini eti pisirdikten sonra almadan hemen once ekleyeceksiniz. Onden onu koyup onun uzerine pisirmeyeceksiniz. Yag yanar yoksa.

Bu arada zeytin yagini extra virgin yazmislar. Normal pisirme icin kullanilan zeytin yaginin daha yuksek yanma derecesi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...