Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme


Killer

Öne çıkan mesajlar

Supplement, antrenman, fotolar her tür başlık var, bu eksik. Bunu da buraya ekleyelim arada karışmasın. (ciddi yazıyım dedim fdsdf)


http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/fakir-digicup-dijital-mutfak-tartisi-67526248


Bunu almayı düşünüyorum, artık kafama göre beslenmeyi bırakmam lazım. Nasıl sizce?


http://www.vatanbilgisayar.com/Mutfak%20%C3%9Cr%C3%BCn%C3%BC/fakir-digicup-digicup-dijital-mutfak-tartisi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=62704

Vatan'da indirim var haftasonu, buradakilerden onay alırsam yarın gidip alacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buna basliyorum

http://www.simplyshredded.com/the-deadline-diet-skip-the-bulk-and-stay-shredded-all-year-a-simple-approach-to-nutrition.html

6 hafta sonra sonuclari yazarim bugunku durum o gunku durum seklinde.

supplementleri aldim canim cikti bulana kadar :)

ahanda listesi :

Acetyl-L-Carnitine
Zinc
Vitamin D3
Vitamin C
BCAAs 5 grams
Beta-Alanine 2 grams
L-Arginine 3 grams
L-Citrulline 1.5 grams
Caffeine 300mg
Whey Protein 25 grams
Essential amino acids (free-form) 6 grams
L-Carnitine 2 grams
Cod Liver Oil 1 tbsp
Magnesium 300 mg
Psyllium husk
ZMA
Creatine
Digestive enzyme


6 haftaya gorusuruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

perfect ozel mesajina cevap vermiyorsun ki abicim.

acikcasi alirken saticida bazi seylerden bahsetti su sunun icinde bu bunun icinde seklinde ancak diet programinda onun icindekini alamiyorsun. neyse direk onu yapacagim icin almak zorundaydim. whey mey zaten var hepsi. bu sekilde ne saatte neden ne kadar yaziyorsa alacagim yani. bakalim direkt yurutunce bir dieti sonucu ne olacak. hep burdan ordan surdan kendim harmanlayip bir seyler yaptim istedigim verimi alamadim. simdi bunu oldugu gibi uygulayacagim. 6 gun spor aksam yurume/yuzme ne varsa iste.

cogunu eczaneden aldim zaten :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence o listede c vitamini ve kreatin dışındaki herşey gereksiz iyi besleniyorsun. C vitamini de askorbik asit olarak aldıysan iyi çünkü ucuz. Kreatinde siz bizden çok daha iyi biliyorsunuz ne için olduğunu ama diğerlerini kesinlikle çok gereksiz buluyorum.

Bence para verme abi. hepsi 1 tl olsa bile. Çünkü besin takviyeleri sadece açık kapamak için normal dietle alacağın herşeyi sıralamışın maşallah :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Perfect bana beslenme programı yazsana. yeni başlayan noob gibi bunu istemek zorundayım. çünkü evde hassas tartı yok ve 1 aydır kilo almadım. iyi değil bu durum şu an 83 falan olmalıydım yine. 81'im hala

hemen sana özet geçeyim kendimi bide zaten yaptıklarımı söylim onun üzerine ekle sen

yaş: 21
boy: 1.82 cm
kilo: 81 kg
yağ oranı: %13-14
bulk dönemi

kahvaltı (toplam)

2 ölçek sytnha
400 ml süt
yarım muz
1 kaşık fıstık ezmesi
3 yumurta
25gr'lık ölçek ile 3 ölçek yulaf
günde 3 omega-3 hapı (onunda aralık son kullanma tarihiydi alıyom hala)

gerisinde sabit yaptığım bişey yok. toplam yazdım çünkü balık yağı ve sytnha günün geri kalannda aldğım şeyler. sabah 1 ölçek sadece. günde 2 ölçek yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrı topak açmayayım dedim sırf bunun için. tavsiye verebilirseniz sevinirim.
şimdi durum şu; haftanın 5 akşamı spor yapıyorum. 3 gün tenis, 2 gün halısaha. tenisi en az 2 saat oynuyorum, halısahalar 1 er saat sürüyor. ha bir de pazar günleri de dağa falan tırmanıyoruz. tırmanıyoruz dediğim de öyle profesyonel dağcı gibi değil, daha casual, 14-15 km lik doğa yürüyüşü tadında. yaş 29, boy 1.82 kilo 75, sigara yok, alkol haftada 1-2 akşam falan, o da 1 şişe şarap ya da 4-5 bira şeklinde sadece. çok fazla yorgun da hissetmiyorum kendimi ertesi günler ama bazen oyun esnasında enerjim yetmiyor. böyle bir tempo sürdürebilmem için ona göre beslenmem gereklidir heralde. sporcu beslenmesi işlerine falan tamamen yabancıyım, en ufak fikrim yok napılır, nerden alınır. şöyle 3-5 tavsiye fena olmaz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aehaeh. öğün kaçırmadan yiyorum işte, normal yemek :D. haftada 1-2 gün big king/steakhouse var ama işte. geri kalan komple ev yemeği, anne ne yaparsa ya da işyerinin yemekhanesinde ve varsa. ne bileyim, böyle bir tempo için tavus kuşu ağırlıklı beslenmen daha iyi olur gibisinden tavsiyeler varsa diye şeettiydim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...