Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC


GERGE

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

bu sezon sonuna kadar böyle net, negan'ı alt etmek için sağla solla iş birliği, sezon sonu hadi negan'ı indiriyoruz gazı. muhteşem efsane bir sezon başlangıcından sonra baya bayıcılaştı.



evet sezonun sonu hepsi bir araya gelip negana dalma kararı alacak çok bariz ettiler sdf sonra bekle diğer sezonu mal mal. daryl de muhtemelen bu sezon orda kalacak sonra bir dahaki sezondaki savaşta günü kurtaracak. oğlan çocuğuna ne olacak bilmiyorum ama muhtemelen 1-2 bölüm sonra yakalanır da sonra ne gibi triplere girecek onu bilemiyorum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 haftadır evde değildim yeni bitti aradakiler. Çizgi romanın günceline yaklaştıkça nasıl uzatacaklarını bilememişler resmen. 15 dk'da toparlayabilecekleri halde koca bi bölüm yaşlı cadıya, bi bölüm Tara'ya ayırarak 2 bölümü hiç etmişler bile. Hadi Daryl bölümünü filler saymıyorum yine, ana hikayeyle paralel ve alakalı gidiyor.

Bu arada çiftlik sezonu bu dizinin en dip en rezil sezonudur, daha betere düşemez heralde. Sırf o sezon yüzünden diziyi bıraktım 2-3 sene sonra bi daha sıfırdan başladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katanali kadin omar whistling mi çalmaya çalışıyordu bölüm başında?

Cizgi roman sorusu

Neganin kemik bir ekibi var, diğer çoğunluk köle demişti biri, çizgi roman açıkca belli ediyor mu bunu.ayrica çizgi romanda negan hakkında daha fazla detay var mı? Geçmişi, oluşumu nasil kurdu gibi. Tek gucu insanlar uzerinde biraktigi etki mi? Yoksa baska cevherler mi var?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

masanın yazdığına spoiler çizgi roman


neganın geçmişi gösterilecek. zaten bu ıslıkçılar denen elemanlarla kapışmada negan onların lideriylede bir geçmişi var onların hepsi gösterilecek. negan şu an çizgi romanda gözükmüyor ama geri gelcek %100 ricke karşı sempatisi var seviyor ricki

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

ıslıkçılar deyince ne anladın? ıslıkçılar geliyor diyince ıslık çalan grup geliyor anladım ben. bu spoiler şahsen dizimi etkilemez eyv


ıslık kelimesinin ingilizce karşılığı whistle.
fyi.

baslıga bu sezon ilk defa girdim ve spoiler'ı yedim, teşekkürler.

ama neyse cok da onemli degil. bu sezon ilk bolumde verdikleri gerilimden sonra dizinin bir anda sitcom'a donusmesi zaten hayalkırıklıgı yaratmıs durumda bende.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
onlara pek benzemiyor. orada muhtemelen bir sonraki sezonun spoilerini yediniz. gecmis olsun.

yeni tipler ve krallik
bunlarin herhalde gabriel ile bir alakasi var. izlerken farketmemistim nette gordum - gabriel gece araba ile terk ederken yaninda birisi oturuyormus. herhalde kafaladi birilerini. onlara ekipman goturdu.

https://www.youtube.com/watch?v=ksV28ZKIOLA&

atli huuop kralimin topraginda napionuz diye gelince gulme geldi. artik o kaplanin combata girmesi lazim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi romanda bazı şeyler sırıtmıyordur ama dizide komik duruyor.


kingdom mesela komik geliyor bana. dizinin 6 sezon boyunca vıcıklaşmadığını söyleyebiliriz. da bu king ezekiel ve müridleri dark humor ürünleri gibiler. en sonda çıkan o tipitipler falan komik yani.

negan'ın da abartı karakteri baymıştı neyse göstermediler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...