Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2


AthleT

Öne çıkan mesajlar

ben simdi o sekil gidiyorum gebermessem :D

ptesi : gogus + 45 dk kardiyo
sal : sirt +45 dk
cars: bacak + 45 dk
pers : omuz + 45 dk
cuma : kollar + 45dk
ctesi : pleo veya kenpo x (p90x)
pazar : yoga veya strecth (p90x)

aldigim kalori : 1700
yag 100
prot :150
carb : 30

o senin sitelerde bana 2400 kalori al diyorlar zayiflamak icin lol :)

hayvan gibide iyi hissediyorum. ama dedigim gibi ben cok duragan aysiyorum spor haric. evde kanepede film seyredip, tv den oyun oynuyorum, koltukta laptoptan bunu yaziyorum, sinemaya gidiyorum falan filan. calismiyorum yani :D

her zaman dedigim gibi hic birimiz clone degiliz ve bana uyan size sizlere olan bana uymaz. 1-2 aya zaten tum herseyi yazacagim. onceki olculerim simdikiler o zamankiler ne yaptim neleri yaptim ne yedim vs.

en azindan uygulamada ne oldugunu gorecegiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bugün tahminim olan 100 deadliftide çıkardım. Demekki spora 4-5 aydır gitmeme rağmen sadece 10 kg luk güç kaybım olmuş. Moralim yerine geldi açıkcası.

Her hafta 2,5 kilo arttırabilirsem tüm hareketlerde düzenli olarak 5-6 ay sonra novice - intermediate arası bir noktaya geliyorum. Bu tabloya göre http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html

Bugünki antrenmanımı uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen tili ye ve sebebini bilmediğimiz bir şekilde banlanan nutrinin anısına armağan ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Killer sen buralardasın hep o yüzden :)

Sakatlanmazsın ya ama çok gaza gelmemek gerek önemli olan o ağırlığı bir daha kaldırabilmek hemde birazcık daha fazlasını.

30 kg yapıyorsun zaten az kilo kaldırıyom sakatlanmam diye düşünebilirsin ama bi bakmışın hareketi yanlış yapa yapa sakatlanmışın kilo düşük çok tekrar yapıyon ya ondan.
Ben mesela 40 kg ile bile ilk set ısınmaya başlasam aynanın yanında yapıyom ve 4-5 tekrar yapıyom her set. Ama bi bakmışın 15 dk 40 dan 100 e çıkmışım. Hedefim nisana doğru 150-160 görmek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

napacaksiniz agir kaldirip :)

bir kadin 50 kg, ondan daha agir erkek mi kaldirmak amaciniz :P

saka bir yana 30kg az degil normal birisi icin , hersey hedefine bagli, 30kg lik su varilini kaldirin bakalim gercek hayatta..

sakatlanmak yerine hafif kilo en iyisi. sanki 3 gun sonra olecekmis gibi dusunup kilo arttirmanin hic bir getirisi yok, ne kadar hizli gelirse o kadar hizli gider sonucta. tek bir sakatlik kisiyi omur boyu rezil eder, o sakatlik sonrasi 6 ay gidemessin spora gorursun sonra anyayi tersten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni bence çok haklı. Sakatlanmak ile gücün 90% - 100% arası çalışmak o kadar ince bir çizgi ki. OO tamam lan kaldırabiliyorum ben bi set daha yapayım diyince durum o son seti yapmayacaktık abi ye doğru yol alabilir. Haha. Ama 50 kilo kaldırabiliyorkende tutup 30 kaldırmak la da olmaz bu iş. En güzeli "kilo sadece benim gelişebilmem için bir araç önemli hareketi doğru yapayım kilo zaten artacak ağır kilo çalışmak istiyorsam da hareketleri nizami yapayım ve gerçekçi hedefler belirleyim kendime" gibi felsefeleri oturtabilmek çok önemli.
Ben mesela bugün 3 set filan yaptım 4-5 tekrar ordan arkadaş geldi bende kaldıracam lan dedi. Kaldırma dedim. Aldı oda hakkaten kaldırdı 3-4 tekrar yaptı ama hiç ısınmadı o şimdi sakatlanabilir pek ala. Belki spora 1 hafta gelemeyebilir :) Gelemedi nolcak 2,5 kilo eklemeyecek bugün kaldırdığına ve gelişemicek bu kadar basit.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.gün

3*10- inc. dumb. press
3*10- bench press
3*10- oturarak bench
--------------
3*10- barbell rowing
3*10- barfiks
3-10- lat mach. karna çekiş
----------
3*10- dumb. triceps
3*10- oturarak frenc press
3*10- dips


2.gün

3*10- cable biceps
3*10- preacher tek kol dumb.
3-10- const. curl
--------------------
3*10- military pres
3*10- oturarak tek kol yana açış
3*10- dumbel shoulder press
----------------------
3*10- squat
3*10- arka bacak
3*10- leg press

böyle bi program verildi. yorumları alayım. bana göğüs biraz anlamsız geldi 2 press ard arda falan. burdaki pro abiler ne diyorlar yorumlarınızı alayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...