Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )


kavurma

Öne çıkan mesajlar

screwy said:
zaten demedim super oynadık ya da onlar super oynadı falan diye. ama en azından ben kanser olmadım macı izlerken o bana yeterli. birbirini oynatmamak icin degil oynamak icin oynayan takımlar olsun yeter.
yahu iste benim dedigim de su. futbolda guzel olan sey gol veya gol pozisyonudur. bu macta o yoktu. karabuk gs macinda o vardi. ya da fenerbahce limassol macinda hem limassol'un hem fenerbahce'nin oyle rakibini oynatmamak gibi bir niyeti yoktu ama mac oynanmadi iste sahada, duzgun pozisyon yoktu pek. onemli olan niyet degil sonuc. pozisyon yoksa iki takim da istedigi kadar acik oynasin zevk almiyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anladigim kadariyla 2. turda tekrar cekilis oluyor, mesela a grubu lideri h grubunun 2.siyle eslesir gibi bir durum yok dimi?

Eger oyleyse gayet sansi var gsnin 2.turda nitekim suan schalke dortmund porto, schalke gibi takimlar grup birincisi 2.ler genel olarak kagit ustunde cok daha iyi takimlar gruplar bu sekilde biterse eger.

Bir schalke, porto gecilemeyecek rakipler degil. Ha barcada gelebilir o ayri ama uefaya girmek istemenin bi anlami yok yani bence.

Denildigi gibi Cl ceyrek final>uefa yari final
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buraları oynamak onemli olan. Zaten haftaya Braga'yi yenip çıkarsak 4+2 puandan 6 puanı cebe koyacağız, üstüne de 2 maç daha yapacağız.

İşin puan yönüne bakıyorsanız UEFA'da 6 puan ve potansiyel 5 puanlık maç yapmanız için Yarı Final kapısına dayanmanız gerekiyor. Uefa uefa diyip Round 32'de bu kupayı ciddiye alan İspanyol çekip 0 çekme riski falan da var. Boşvermek lazım.

Vizyonu ortaya koyar hem işte. Bu yıl Round 16 yaptık CL'de, motive eder camiayı bu tip şeyler, yatırımın devamı gelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...