Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lost Shores - Tüm Detaylar


Makarov

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

paralel evrenden mi bağlanıyorsun kardeş sen


O lag olayını ben bilgisayara bağlamaya karar verdim. Emektar 4 senelik ama canavar gibin çalışan bilgisayarımla o ortamlara girince bildiğin hareket edemiyodum(ki WvWvW'de sadece fos düşüyordu, skill lag falan yaşamamıştım hiç). Okulun verdiği ekran kartı hariç her şeyi canavar ama ekranı küçük bilgisayarda dün akşamki eventte hiç lag yaşamadım nerdeyse. Ha sürekli random wipe yediğimiz için yeter diyip çıktım. Bi de otobüsüm vardı İstanbul'a ona yetişecektim :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yeri okumama gerek yok , yalan mı atacam arkadaş ne skill atmamda , ne hareket etmemde , ne başka bir şeyde hiç lag yoktu bende. Overflovda 70-80 kişi idik , belki de daha fazlada olabilir.Ayrıca bilgisayarımda iyi değil , kötü bile sayılabilir.Chest te ise bana 3 exotic , 2 rare , 20 lik çanta , birde karka ring çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam.Bazılarına ise legendary için kullanılan exoticlerde düştü , 200 - 300 gold değerindekiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lag her overflow'da yoktu. Ben mesela deli gibi lag yaşarken grup arkadaşların yanına join edince çok daha oynanabilir bir overflow'a gittim. Sanırım bazı sunucular patladı, onlara düşen oyuncularda da deli gibi lag yaşadı.

Chest fena değildi, full magic find set artı mf yemeği ile bana 2 exo 2 rare düştü. Exo'lar çöp. Bir de tabii 20lik bag ile accessory var. Bag iyi oldu valla.

Event fena değildi ama reinforcements savaşları anlamsız uzun sürdü, keşke onları yarıya kesselermiş.

Neyse, bu event'in faydası da Fractals dungeon'ı oldu, oyunun en eğlenceli dungeon'ı geldi. Hiç yoktan iyidir :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım ki bu zindanı hardcore oyuncular için yapmışlar , hak veriyorum casual oyuncuların isyanına , zindana diyecek bir şey yok mükemel ama o itemleri bir casual oyuncunun alması gerçekten zor.Eğerki bu itemler sadece bu zindan dan alınır ise bu durum arenayı zora sokar , bu itemlerin www den de alınabilmesini bekleyeceğim ben maalesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...