Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Unholy Wars


Hypnotize

Öne çıkan mesajlar

Oyun yakın zamanda çıkıcak ama hiçbir yerde Türkçe bilgi mevcut deil. Oyunu takip eden arkadaşlardan rica ediyorum bu başlık altında öğrendiği bilgileri bizimlede paylaşırsa sevinirim :)

Mesela oyun nedir? ne deildir?
gelicek yenilikler nelerdir?
Forumdan kimler oynamayı düşünüyo? falan filan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darkfall un eklenti paketidir kendileri.Yalnız oyunu köklü olarak değiştirecek bir paket.Oyunun grafiklerinden tutun da, class sistemine kadar her şeyi değişecek.
Bana göre en önemli değişiklik skill cap gelmesi.Yani artık herkes her şeyi yapamayacak.Örnek olarak eskiden bir player tek karakterde hem magery hem two handed sword hemde bow kullanabiliyordu.
Artık o devri kapatmışlar, class sistemi gelmiş.Anladığım kadarı ile 3 class var (mage-warrior-skirmisher)

Gelecek değişikliklerin videosu


Birde bugün yarın wipe geleceğini okumuştum biryerlerde.Herkes sıfırdan başlayacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun bitme noktasına geldide bu yüzden çıkardılar diye sanmıyorum, eu serverında evet populasyon baya düşüktü ama us serverı özellikle bu yaz baya kalabalıktı. Skill cap ın gelmesi güzel oldu bencede özellikle oyunun son bölümünde herkesin bütün sikillere sahip olması baya can sıkıcıydı. Bot olayına gerek kalmayabilir çünkü skill kasmak daha kolay olucak diye bişey gördüm yanlış hatırlamıyosam :) ama benim için en can sıkıcı olayı paketin tam vize haftasında çıkması :X
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim yeni bir oyun olarak çıkartıyolar zaten ek paket olarak değil haliyle sadece bunu almak yeterli olacaktır. bu arada oyun aynı oyun videolardan görüldüğü gibi ki bence oyunun değiştirilmesine de ihtiyaç yoktu bence tek sıkıntı skill cap olmamasıydı. UO'dan sonra oynadığım en iyi pvp oyunuydu ve hala da öyle yıllar oldu bırakalı, darkfall'a yaklaşabilecek önümüzdeki 5 yılda hiçbir pvp oyunu da görülmüyor tbh.

ne beklemeli :

1) daha güzel bir ambiyans
2) gelişmiş AI ve PVE (çok bir şey beklememek gerek ama)
3) daha oturaklı pvp (herkesin her şeyi yapamadığı; team playın daha değer kazandığı herkes healer, archer, warrior ve mage olmadığı)
4) azıcık daha iyi bir craft sistemi (eski hali yeterliydi ztn)

ne beklememeli:

1) O GRAFIKLER NE YAVS diyen arkadaşlar için grafikler geliştirildi ama asla grafik yönünden güçlü bir oyun olmayacak, çoğu animasyon günümüzdeki teknolojiye göre komik sayılacak düzeyde (knockback etc.). bu durum böyle de kalacak yani, eye candy bir oyun değil, pvp oyunu, aynı ekranda yüzlerce oyuncu kapışırken gw2 grafikleri olsa 5 fps ile hareket edemeyiz zaten.

2) Kolaylaştırılmış bir oyun : Hayır Darkfall asla kolay bir oyun olması, hiçbir zamanda olmayacak, full pvp, full loot ve her kombat aşırı gergin geçer. Deneyimli bir oyuncu 3 tane newbieyi yanyana ipe dizer, skillerinin yüksek olmasına gerek yok. Darkfallda beceri > herşey.

3) PVE. Oyunda PVE sadece PVP'i desteklenmek için konulmuş. Eğlenceli veya challenging olması değil, görev gibi yapmak gerekiyor. Sıkıcı ve timewasting. Olmadan olmuyor mu, oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

travel olayına çözüm bulmuşlarmıydı? abartısız yarım saat at biniyorduk be abi birini kesicez diye.


player owned şehirler arası upgradeler ile portal açılabiliyordu bundan 2 yıl önce falan sanırım. denemek için bir ara baktığımda vardı. travel olayı derken başka ne olabilir ki? oyun at üzerinde geçiyor "sefere" gidiyosun savaşa giderken. düşman kalesinin önüne gate açak içeri girek tarzı bir şey olmaz bu siege mantığına aykırı. ben bilirim saatler crouch yapıp da saldırmadan önce scout yaptığımızı inanılmaz da eğlenceliydi.

Oyun f2p olmaz çünkü rakibi yok. Mortal Online'a baktığım kadarıyla ciddi anlamda yalan oldu. DF unholy warsla iyicene bitirecektir. oyun bitmedi bu arada asla, oyuncu kitlesi her zaman var, hiçbir zaman milyonluk subscribe amaçlayan bir oyun olmadı türüne aykırı. DF hardcore bir oyun ve full loot pvp oriented, 2012 yılında bu kesim mmo piyasasının 3% une falan denk geliyordur sanırım. insanlar casual oyun istiyorlar artık, kolay olsun, dungeon finder bizi dungeon a koysun, zor olmayan fightlarda semi afk boss kesip loot alalım, pvp de 3 tuşa basalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben portal yokken denemiştim oyunu bi ara. at üstünde geçsin oyun ama az oyuncuyla devasa haritada sadece bineğe mahkum olmak inanılmaz vakit kaybettiriyordu. wow daki zeplin, gemi gibi haritada belli başlı bi kaç noktaya hızlıca erişim koysalar o bile yeter. hani kuşçu falanda olmasına gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
As far as Darkfall Online players needing to buy Darkfall Unholy Wars or not, we will keep our promise and give everyone who ever bought Darkfall Online the opportunity to get the new game just for the price of the subscription. Even though we had promised this before we decided to make a new game, it’s the least we can do for our community.

Thank you for reading


öyle bir sistemin asla geleceğine inanmıyorum şahsen. oyun community ağırlıklı, bir clana girip kendi şehri savunup savaşta olduğun adamlara saldırmaktan ibaret. düşman bölgesinde (yeri belli) her zaman adam bulursun.

sadece subs fee olacağı için 99% oynarım. özledim ne zamandır adam gibi pvp yapmayı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...