Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)


mokoko

Öne çıkan mesajlar

Ben Affleck çok çok iyi bir yönetmen ama Star Wars kafası ona göre değil. Gerçi bu türde bir film çekmeden neler yapabilir bilemezsin, daha önce çok alakasız insanların farklı bir türde 50 yıllık tecrübesi varmış gibi işler yaptığını çok gördük. Yine de Star Wars gibi bir seride bu kumara girilmemeli.

Aktif yönetmenler arasında JJ Abrams bence de en iyi seçenek ama hali hazırda Star Trek serisi onun üzerindeyken onu bırakıp Star Wars'a geçmez. Zaten daha önceden Star Wars'ı reddetmesinin asıl sebebinin bu seri olduğu da biliniyordu. Yeni Star Trek'te çok başarılıydı, gelecek filmde çok iyi olacağa benziyor. Gelmesin bu tarafa, iki cepheden de orgazm olalım.

Çok ekstrem bir hayal ama ben Danny Boyle'un Star Wars'ları çekmesini isterdim. Lucas'ın kafaya çok yakın, modern sinemayı klasik sinema ile devşirmeyi çok iyi biliyor ve mükemmel bir senarist. Onun elinden bir Star Wars, bugüne kadar çıkmış bütün görsel materyalleri yok eder yeni bir Saga başlatır ama girişmez bu işe asdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Adamin hicbir seyini sevemedim ben. Iyi cekiyor cekmesine ama anlatamadigim bir eksiklik var hep, bilmiyorum. Uzay Yolu da oyleydi, ruhsuzdu. Karakterlerine baglanamiyorum asla, empati kuramiyorum. Senaryodan filandir diyordum ama adamin her filminde durumum ayni. Jaina Solo'yu onun ellerinden gormek istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerge haklı, jj. çektiği filmler belli bir seviyenin üstünde ama hep birşeyler eksik havada kalan bişeyler var bu da yaptığı filmleri hep "efsane" olmaktan uzakta tutuyor.
bence sorun genelde belli bir bölgeye odaklanması. yani konu kahramanı seçip onun etrafında döndürüyor bütün sahneyi. kücük sahnelerin adamı gibi. böyle bir geniş dünya imajını vermek konusunda problemi var gibi. sw gibi bir evren için riskli bişey bu bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JJ Abrams'la ilgili tek sorun dizi kafasında çalışıyor olması, çıkış yaptığı sektör en nihayetinde. Süresi çok kısıtlı bir film çekiyor ama anlatacak milyonlarca şeyi var.

Bu yüzden filmlerinin hepsi hikaye bakımından yavan geliyor doğruya doğru, Star Trek'in de sorunu buydu. Hikayeyi baştan anlatacağım diyorsun ama hızlandırılmış reboot kursu tarzı bir film ile yapıyorsun bunu, ilk Star Trek'in en büyük sorunu da buydu ya zaten. Her şey çok hızlı gelişiyordu.

Bütün filmlerindeki temel sorun aslında bu, olması gerekenden daha çok konu işleniyor, sıkıştırılıyor, yetişemiyorsun.

Star Wars'ta sağlam danışmanlar ve %100 yetki verilmeden çalışılırsa iş yapar. Sonuçta ne olursa olsun teknik konusunda Hollywood'daki en iyi 5-6 bilimkurgu yönetmeninden biridir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7-8-9un çevrileceğini duyduğumda içimi nasıl bir sevinç kapladıysa, jj'in yöneteceğini duyduğumda bir o kadar hüzün kapladı içimi. belki daha fazla.

sürükleyici ama bir türlü sonunu getiremediği dizilerle ünlü jj'in sw evrenine 2. bir swtor etkisi yapmasından korkmakla beraber, ne yazıkki çalışmalarını izleyecek zorunda olmanın dehşeti içindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...