Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni 80 bir karaktere kısa yoldan nasıl item kasarım?


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Çantalardan, crafting itemı ile buff veren ıvır zıvır çıkıyor. O ıvır zıvırdan çok yedim, hiçbir şey değişmiyor. Hatta gittim trading posttan aldım craft edilmiş değişik candy şeylerinden, onlardan yedim, yine sonuç %100 çalışmıyor. Kimi insana ise su içse yarıyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi lions archta kosturan veletlere elini öptürüp bunlardan verecen 50 taneye 8 tane personal trick or treat bag veriolar biriktirdiğin iyi olmuş hepsini bu çantalara bas skin olsun değişik şeyler olsun çok düşük sanslada olsa çıkabilir.

Yada bu şekerlerden ikiyüzelli tane rakamla 250 25 nuga 25 kuru kafa 25 tanede öteki kalan şeyi forgeda birleştirip receipe alabilirsin yine bu şekerle yapılan başka şeyler olabilir ama en temizi çocuklara felan dağıtıp çanta alıp onları açmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Uzun uzun yazmışsın teşekkürler. Başkasınada faydalı olur.
Dün farm ile 9g yaptım. Toplamda 30g ye daha ihtiyacım var. 3 gün daha böyle uğraşırsam benim işim tamam.

Ama şu 1.3silver altındaki malzemeleri kırma konusunda.. Bunun karından pek emin olamadım. Biraz kırdım, neredeyse ah fiyatına denk geldi. Hatta zarar ettim kırarak.


Nerede farm yaptın 9g için iyiymiş yauw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şurada yaptım farmı. Gelen karmada işime yaramıyor açıkcası (elementalist olduğumdan setleri hiç beğenmedim. Gerçi dot içinde bir set yapacağım, ona bakmadım (dot/heal))

Ama 9g baya düşük ya.. Dungeonlarda istediğin set varsa, düzgün ve sabit bir grup ile çok daha fazlasını kazanıyosun sanırım.

http://4.bp.blogspot.com/-JgBZP4D25ac/UE8PDfH7mqI/AAAAAAAAAIg/zWHEPJiSArg/s1600/gw_farm.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...