Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MoP Tank


Sleeper

Öne çıkan mesajlar

Nessaftw said:

Farklı şekilde algılandığı için insanlara sevimsiz geliyor galiba lakin bazen sormak gerekiyor; alınmaca gücenmece yok.. Zamanında; hayatında 10 nerf gelmeden boss kesmemiş, progress nedir bilmeyen pati wow herolarından birinin healing üzerine sıfır veri ile arkadaşlarını toplayıp tartışma çıkardığını hatırlıyorum. Ha sonra armoryden kimdir nedir diye bakınca o tür konulara cevap yazıp vakit harcamanın gereksiz olduğunu görmüştüm. Yadırganacak bir soru değil haliyle.


PATI WOW HEROSU MUYUM LAN BENDE!!!!YEHUUUU!!
eauheauhea
nargileden raide girip coğu yetonun yapoamadığı progressi yapıyoruz
hala beğenmiyo adamlar
türk guildi dediğin 3 ayda dağılır olayını yıktık lan eauhae
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Bunun ego ile ne alakası var arkadaş, vengeance tartıştık armory istedim adam mage çıktı.
Ayrıyetten konu ile alakasız ama grim batolde eon dağıldıktan sonra arkadaşların yanında arise'da oynadık evet. Neyimi nasıl bilirdin ki anlamadım, yeterince bilseydin lollemezdin herhalde. EU daki iyi guildlerden birine gittik daha sonra. Catastrophe guildinde 1 sene top50'de main tanklık yaptım. Girdiğim günden beri de ne zaman bir offtank gerekirse ben oradayım, bilen bilir. Kalkıp mage'in biri atıp tuttu bende yanlışını yüzüne vurdum diye egoist oluyorsam, varsın olayım.


yok ben biraz şaka biraz igneleme olarak yazdım:) cidden sizin bu catastrophe ta var ama böyle bir şey ,cogunla konusmaya gelmiyor adamlar hemen armory cart curt moduna giriyor yalanmı yani ?sizin guildten biri armory istedemi hep aklıma geliyor heh :) bunun dışında arise kısmı şaka olan yoksa spinebreaker da "olympos" tan sonra en başarılı türk guildi arise oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya geri donus yaparsak ben simdi monk kasiyorum tank olmak icin 10 mande ama off tankim druid olacak ggibi gozukuyor bu 2 tankin itemlari tahminen cakisiyordur.

Monkun mobilitysi wariior kadar olmasada tatmin etti beni ama bahsettigim olay yuzunden acaba paladine mi donsem diyorum fakat eskisi gibi odun gibi durup skill spamlamaktan baska bi olayi var mi onu merak ediyoeum.


Charge tarzi bi skiil yada ne bileyim iste mobility kazandiran herhangi bi olay geldi mi acaba paladine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gearın bir kısmı heroic mavisi bile değilken, çoğu da tank itemi değilken mogushan vaultsu tanklayabiliyor DK ya. sorun yok gibi geldi o yüzden. tabi heroic falan bilemem.

tekrar düşündüm de stone guards da tek iti tanklarken bile her an ölecekmişim gibiydi, vazgeçtim. ama o zamanlar daha çözememiştim karakteri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bromfenol said:

Pala tank şu an ıyı durumda, dk yerlerde sürünüyor. Catadaki halinden eser yok


DK tamamen skill isi oynuyan kotuyse DK kotu oluyor iyi ise iyi. Diger classlarda tank oynamak cok daha kolay. Ben DK ile tanklarken genelde 70K dps cakip ustune healing meterda 3-4 u oluyorum bide ölmüyosun. Buna benzer dataları bi paladin veriyo gördüğüm kadarı ile. (monk tankı heroic modelarda felan görmedim ama aoe ve single target dpsleri sahane LFR'larda)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...