Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[shadowbane] Shadowbane başladığında guild kuralım


Dominus

Öne çıkan mesajlar

Birlikte oynamanın keyfini çıkartalım. Oyun başladığında aramızda tecrübeli arkadaşlar da olacak. Hep beraber toplanıp oyuna girişelim derim.
Ben Guild Master olmak isterdim ama çok meşgulüm. Gene de oyuna zaman ayıracağım. Birlikte oynamaya ne dersiniz? Bir guild altında birleşmek isteyenler buraya yazsınlar. Guildin ayrıntılarını burada konuşalım.
Hep beraber eğlenip mutlu olalım :D[hline]If you can not run
If you can not hide
You fight to die
But old warriors do not die alone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 14 Mart 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
Trader guildiymiş gibi açılırız gelşene kadar kamufle oluruz.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...


bu güzel bir mantık ama bir noktada tıkanıyo beta dan örnek vereyim şimdi betada 3 büyük nation var ebonlore,cos,dht bunların şehirleri öyle bir yerde kuruluki oyundaki en güçlü mob alanları yanı başında ve bu alanlarda avlanmadan r5 olma ihtimalin hiç yok.Biz ebonlore da durmadan devriye çıkartıp bu alanların yakınında görülen diğer guild üyelerini temizliyoruz.Bizim şehrin hemen yanına önce dht yanaşmaya kalktı çok ani bir saldırıyla yıktık sonra hos geldi buraya ikinci şehirlerini kurdular (ilk şehirlerinin etrafında r4 den ileri gidebilecek bir mob sahası yok) ki bu hos tam senin dediğin gibi open ToL mantığı ile bir anda inanılmaz bir member sayısına ulaştı onları 2 kere kuşattık ikisindede server kaldırmadı çöktü bu akşam gene kuşattık bu seferde 1.0.0 patch i çıktı.Kısmetse bu hafta sonu işlerini görürüz.[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öss'den sonra ben de bir MMORPG'ye başlamak istiyorum. hangisine başlayacağım daha karar vermedim aslında. hele bir haziran gelsin.

maksat birlikte olmak, zevk almak. shadowbane de güzele benziyor. kafam karıştı.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim diyo grafikler kusulacak gibi diye ya.Sitedeki ss ler baya eski diyolarsa ondan diyolardır birde oyunun ss aleti kötü mesela bi gasp of thorn atıyorum ben atarken şahne bir büyü görüntüsü var ss alıyorum sönük tatsız tuzsuz bişi çıkıyo yoksa oyun grafikleri gayet güzel.SWG gibi mi değil ama ben istiyende görmedim oynayanlar arasında hatta info da millet yeni patch de bazı detayları kısın diye msg geçiyodu daha hızlı olsun diye[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu guild isi nerde oyniyacagimiza bagli galba..ben avaturkten on siparis verdim gelirse amerika versiyonu gelir :) amerika servre in da oynayan arkadaslar bi turk guild i kurariz artik :)
unutmadan sunu da soyliim grafik onemli degildir..onemli olan oyunun atmosferidir bence bu oyunun atmosferi ii olacak..uo nun goruntuleri igrenc (nebula da oyniyanlar icin) ama hala herkes oynuyo..

[Bu mesaj DarkOmeNN tarafından 15 Mart 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

swg kotu yorumlandi arkadaslar.. swg nin super bi oyun olacagina inaniyorum.. neden mi?herke su bu kotu diyo sadece grafkleri guzel diyo..swg ilk ciktiginda hamur gibi olacak buna gerekli sekiller verildiginde ise yuzyilin multplayer oyunu olacak ben buna inaniyorum..mesela daoc a baska ne eklenir?sadece yeni irk ve bi kac item yeni bi dungeon.. gibi ama swg de..koskoca bir starwars dunyasi var..belki oyun ilk geidginde kotu olabilir..ne biliim bi uzay da savas eklenir.. ne eve online i kalir ne de baska bi oyun..bu oyunun muhteem bi oyun olarak cikmasi icin.. lucas in bu oyunu en az 2 yil sora cikartmasi gerekir ki bu insani bayar.. ama 1 yil icinde su ana kadar yapilmis en ii mutiplayer olacagina inaniyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...