Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

hack olaylari hayvani complex ve bir o kadar da basit olmaya basladi bazi durumlarda. tek bir delik birakirsaniz irziniza gecebilirler.

aws veya azure account u aliyorsun, tum sistemi onun ustune koyuyorsun kaynak kodlardan, db ye, worker tasklardan, hatta ve hatta project management'a kadar. 

aws account u kaptirdin mi ziko'ya yan bastin demektir. cok fazla security de insanlara illahlah dedirtiyo, ortasini bulmak zor.

bunlarin nasil hacklendigi leak oldu mu, phishing maile fln mi basti acaba biri?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Rewendor dedi ki:

Birebir olarak kıyaslarsak CP77 FO76 kadar büyük felaket değil şimdi. Sadece daha büyük beklenti yaratmış ve çok daha uzun süredir beklenmiş olduğu için daha sert bir tepki aldı. Milenial crybaby'lerin ağlama yarışından gaza gelmeyin.

şimdi asıl soru şu olmalı, hangisi açık ara hayal kırıklığı? tabii ki cyberkek. cdpr'in o beklentileri karşılaması mümkün değildi ya neyse.

cdpr şu oyunu, biz aksiyon oyunu yapıyoruz ve sadece yeni nesil konsollar ile pc ye çıkarcaz deselerdi hiç bir problem yaşamazlardı. beklentileri yükselten adamların kendileri. yalancı pezevenkler işte.

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 saat önce, reyou dedi ki:

bunlarin nasil hacklendigi leak oldu mu, phishing maile fln mi basti acaba biri?

Bu hack olduğundan beri uzaktan çalışamıyorlarmış, herhalde uzaktan bağlantı vpn falan mevzularından bi açık oldu. Hatta çalışanlardan biri yardım etmiş olabilir daha detay yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

link verip bırakmışım da üşenen için taşıyayım buraya özeti.

 

polis olayını düzeltmişler, drone eklemişler, polisler arkanızda spawn olmuyor artık;

 

 

 

direksiyon hassasiyeti koymuşlar, fps, klavye, gamepad farketmeksizin, bu çok iyi olmuş bence. araçların keyfini çıkaramamıştım. bi süremedik nightcall açıp geceleri;

 

 

araçlar için /stuck koymuşlar;

 

 

double tap dodge olayını opsiyonel yapmışlar, çok iyi olmuş. sinir bozucuydu benim için. kereznikov harici kullanmadım bile,

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...