Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

maalesef trajik bir şekilde gerçeği yansıtmakta. tost makinesiyle yumurta yapan bir memur zevklere ve creepliğe dair yorum yapamaz. eline mouse yada klavye verilmesi bile ateşi keşfetmenle eşdeğer sevgili insansı karşim.

 

oyuna dönecek olursam, cdpr de oldu sana bir bethesda. sadece bir pürüz yetti, çorap söküğü gibi geliyor. adamların son yol haritası videosunda pc versiyonunda bir sorun görmemeleri, 16 times bigger map diye todd dan beter. keşke  internet historian hemen videosunu yapsa

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.02.2021 at 19:19, GONDARCENGIZ dedi ki:

diğer firmalarda artık cyberpunk gibi optimizasyonu kötü ve yapay zekası olmayan bir oyun yapabilir anlamına geliyor galiba sdfsdf

 

yoksa sen AAA firmaların hep optimizasyonu şahane ve yapay zekası mükemmel oyunlar ürettiğini mi ima ediyorsun?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.02.2021 at 14:56, Red dedi ki:

hayatımda verdiğim para için ciddi ciddi keşke yaksaydım da bunlara vermeseydim dediğim 2 oyun var. biri sw:tor diğeri bu. swtor yine oynadık o kurtarır. ama buna 250 tl bayıldım 4-5 saat sonra sildim. iade için çok uğraştım ama sitim yemedi. kötü oyunlar oynadım ama bu kadar leş oyun görmedim. dolandırıldığımı iliklerime kadar hissettim. şu oyunu oturup sonuna kadar bitirenin kendisine saygısı yoktur. ya da fakirdir param çöpe gitmesin diye oynuyordur.

 

ya da oyun çok güzeldir, ve bu da oynadığı ilk buglı AAA oyun değildir?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 13.02.2021 at 15:27, axedice dedi ki:

Hayvan gibi şehir ve çok iyi görsel tasarım, sürükleyici mainquest sidequestler. Eksikleri bariz hatta rpg olmaması en büyük eksiği ama gta falan gibi dümdüz aksyonlarla karşılaştırınca çok daha keyifli ve hakkını da veriyor Cyberpunk.

 

On 13.02.2021 at 15:37, Rewendor dedi ki:

Oyunda bir sürü bug var, yapay zeka ve belli mekaniklerse bug demekle açıklanamayacak kadar sıkıntılı. Bunlar düzeltilmesi gereken, muhtemelen zamanla düzeltilecek şeyler. Ama axe'ın saydığı gibi gayet iyi şeyler de var. Main questline taş gibi, side questler merak ettirici, şehir tasarımı ve atmosfer şahane, grafikler güzel, yan karakterler dolu dolu.

Oyunun bıktırıcı bugları sıkıntıları var, ama bu kadar taşlanmasının bi sebebi de standart woke gazı dönemine denk gelmesi. Kaldı ki oyunda özellikle PC'de çok ciddi bir bug yaşamadan (aynaya bakınca kel görünüyorum, yerden plak toplayamıyorum gibi şeyleri saymazsak) bitiren de çok fazla insan var. "Şu oyunu oturup sonuna kadar bitirenin kendisine saygısı yoktur" demek için bilgisayar oyunlarından zerre anlamamak, üstüne bi de bayağı zevksiz olmak lazım.

 

aynen katılıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fallout 76 gayet iyi toparlamış bir oyun. orjinal senaryoyu oynayıp sonra yeni senaryolara geçince aradaki fark cidden hissediliyor. Fallout 4 oynarken Fallout 2'ye geçiş yapmış gibi hissettiriyor.

Fallout 76'nın 2018 yılındaki goygoyunu hala tutturmaya çalışmak da acınası bir şey.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

?

 

Patch 1.2 — Development Update

While we dearly wanted to deliver Patch 1.2 for Cyberpunk 2077 in the timespan we detailed previously, the recent cyber attack on the studio’s IT infrastructure and extensive scope of the update mean this unfortunately will not happen — we’ll need some additional time.

Our goal for Patch 1.2 goes beyond any of our previous updates. We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get. With that in mind, we’re now aiming for release in the second half of March.

It’s not the news we enjoy sharing, but we want to make sure we launch this update properly. Stay tuned for more information as the time draws closer. Thank you for your continued patience and support.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...