Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

oyunun evrenine bayıldığım için buglara falan takılmadım ama vaat edilenleri, yapay zekanın hiç olmayışını ve oyun çıkmadan açıklanan sistem gereksinimlerini düşününce kendimi dolandırılmış hissediyorum. fakirim, ona rağmen oyunu bitirmedim. sen kebap sipariş ediyorsun adamlar sana omlet getiriyor. üstelik içinde yumurta kabukları kalmış. omlet sevdiğin bir yiyecek ama önüne koyulandan nasıl memnun olabilirsin ki..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani tamam oyun eksik çıktı, tam potansiyelini gerçekleştiremedi. Kaç yıldır inşa ettiği hype'ı kaldıramadı. Onları bir kenara bırakıyorum.

Ama leş oyun demek çok ciddi haksızlık olur. Şu haliyle bile gayet güzel ve doyurucu bir oyun. Buglar fixlendikçe, cut content geri getirildikçe daha da toparlarlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi buglar fixlendikçe vs toparlar diye peşin para verip aldığım oyunu düzgünce oynamak için 1-2 sene mi beklicem ?

ayrıca bug fix'den çok daha fazlasınının yapılması gerekiyor bu oyuna. neredeyse baştan yapmaları lazım.

manzara izlemek için oynamıyorum oyunu. 2020 yılında baya dalga geçer gibi oyun sürmüşler piyasaya.2009'da falan olsak tamam güzel oyun.

pre order söğüşü yaptılar mis gibi. tertemiz legal dolandırıcılık. adamlar konsol versiyonunu store'dan kaldırdılar herkese iade yaptılar siz hala oyunu övecek yer arıyorsunuz. ben arkadaşımın konsolunda açtım oyunu abi dedim kapat esra erol izleyelim daha iyi. en kötü fall guys aç grafikleri daha temiz.

 

 npc'nin yanına gidip hello diyorum 2 mahalle korkudan olduğu yere diz çöküyor. akmayan bir dünyası var. yapay zeka leş. midtown madness npc'li openworld mü  olur sdfs. vuruş hissi, çevre ile etkileşim, hasar, araç sürüş vs milyon tane şeyi yapmadan salmışlar oyunu. neredeyse 2010'dan sonra en dandik oyunda bile standart  olan şeyler 8 yıldır yapılan bu kadar hype yaratan oyunda yok. far cry 2 şu oyundan daha iyi kimse kusura bakmasın. deus ex serisi cyberpunk'ın içinden geçer.

rtx ile oynadım optimizasyon da leş. cd project babamın oğlu değil. ben ortadaki ticarete bakarım. milleti kandırdılar mı kandırdılar. her oyunda bug vs oluyor burada bugdan çok daha fazla yarım çıkmış bir oyun var.  başlığı 2012'de açmışsınız. şu oyun 8 yıllık bir oyun mu sdfs. karakter ekranında penis boyunu seçmek gibi oyun dünyasına kattığı müthiş yenilik dışında ne var.

evet bu şekilde sonuna kadar bitirip kendime neden saygısızlık yapayım. dediğiniz gibi belki 2 sene sonra oyun bir boka benzerse o zaman oynarım.  o da belki. şu haliyle tam bir para verdik oynayalım mecbur kategorisinde leş bir oyun.  adamlar bile kendi oyunlarını sizin kadar övmediler tepkilerden sonra sdfs.  kullanmak tüketmek için bir şey satın alıyorsan o an için alıyorsun. 2 sene sonra bu oyunun efsane bir hal alması beni ilgilendirmez yatırım yapmıyoruz 250'ye aldık 2 sene sonra 400'e satalım. 2 sene sonra muhtemelen oyun 30tl'leri görür indirimlerle. 250tl verip söğüşlenen insanların geri bildirimi ile ortaya saldığın bu kötü oyunu 2-3 sene sonra düzeltsen banane.

ben witcher 3'ü de buglı zamanlarında aldım ama kendimi dolandırılmış hissetmedim. ki witcher'da 200 saatim vardır kafadan. mevzu bug olsa keşke. bakın cyberpunk oynarken denk geldiğim onlarca bug oldu ama beni rahatsız eden buglar değil. ben 2020 yılında dünyada gündem olmuş bu kadar ses getirmiş, yapımcıları tarafından bir sürü vaatle sunulmuş, reklamlarıyla trailerlarıyla binlerce pre-order almış bir oyunda 2000 yılından kalan npcleri görüyorsam oyun leştir abi ve bu dolandırıcılıktır.

lafı kıvırmak isterseniz nasıl en leş oyun, daha kötü oyun oynamadın mı dersiniz. tabi daha kötü oyunlar var ama bu oyun niyeti kötü bir oyun. çiftlik bank gibi bir şey  saadet zinciri. jet fadıl saygıyla eğildi bu oyunu görünce. bu oyun benim beklentimi karşıladı diyen polyannadır. 

oyunu bitiren arkadaşlar üzülmüşler oyunu da övmüşler ama kusura bakmayın size katılmıyorum sdfs. şu oyunu övene denk gelmek linç edene denk gelmekten daha zordu teşekkürler. şimdi hemen yükleyip manzara izleyip keanu'yu sekslediğimiz modu arayacağım. hikayesi yer yer güzel diye bin tane olumsuz şeyi görmezden gelemem. 

 

 

 

Red tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 saat önce, Red dedi ki:

hayatımda verdiğim para için ciddi ciddi keşke yaksaydım da bunlara vermeseydim dediğim 2 oyun var. biri sw:tor diğeri bu. swtor yine oynadık o kurtarır. ama buna 250 tl bayıldım 4-5 saat sonra sildim. iade için çok uğraştım ama sitim yemedi. kötü oyunlar oynadım ama bu kadar leş oyun görmedim. dolandırıldığımı iliklerime kadar hissettim. şu oyunu oturup sonuna kadar bitirenin kendisine saygısı yoktur. ya da fakirdir param çöpe gitmesin diye oynuyordur. yemişim keanusunu wake up samurayını oyun leş. hele yutup'da gta3 gta4 ile falan karşılaştırma videolarını izlerken nasıl bir sazan sarmalı içinde olduğumuzu iyice gördük.

 

 

+1

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bişi dicem... Riks alıyorum..

Ben de red gibi düşünüyorum ya. Yani oyunu oynarken o kadddddar fazla sorun yaşıyorsunuz ki o atmosfere giremiyorsunuz. Nasıl desem.. Sadece buglar da değil. AI o kadar kötü ki bir türlü oyunun atmosferine giremiyorum, random kritik bir yerde gelen bug "ooooff" dedirtiyor, düşürdüğüm item heyecanlandırmıyor, open world RPG diye aldım ama RPG kısmı eksik... (Tamam adamlar twitterdaki "rpg" kısmını oyun releaseinden 3-5 gün önce kaldırdılar ama bütün tanıtımı bunun üzerine kurmuşlardı)

Buglar nşa'da beni çok rahatsız etmez. Bug sonuçta hani en fazla progresste sorun olur, 20 dakika önceki saveden devam edersin olur biter. Ama bu koduumun oyununda hem AI hem de buglar aşşırı derecede fazla olunca bir türlü kendimi "Night City'deymişim gibi" hissedemiyorum. Aynaya bakınca keltoş görünmem değil yani... Araba sürerken, adam öldürürken, questte ilerlemeye çalışırken yaşadığım 46541546576 abuk subuk şey yüzünden soğuyorum oyundan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen bekletiyorum hala oyunu. dlc çıksın buglar düzelsin ondan sonra oynarım. ilk tutorial bölümlerini yayınlardan izlemiştim, oo iyi güzel derken kendim oynayınca farklı path seçmeme rağmen birebir aynı şeyleri yapmak soğutmuştu biraz... Bir de Yakuza serisindeki gibi bir dünya yan oyunlar (emlakçılık, RC car yarışları vb.) filan olur diye bekliyordum pek göremedim üzdü. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 dakika önce, Aceace dedi ki:

Ben bişi dicem... Riks alıyorum..

Ben de red gibi düşünüyorum ya.

 

Zaten red kadar saygı gösteriyoruz biz de. arkandan gülüyoruz hep tsısısı.

 

6 dakika önce, Oce4n dedi ki:

ben şahsen bekletiyorum hala oyunu.

sevmiceksin sen de boşuna bekleme. başka zevklerini üstün yapay zekamla analiz ettim, gta daha güzel diyenlerden olacaksın sen de. hevesin baltalansın..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...