Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Cyberpunk 2077

@CyberpunkGame

Normally we don't comment on rumors but this time we wanted to make an exception as this story is simply not true.

 

twitter linki veremedim. altında da o çalışanın itirafı temalı reddit postu linki var. keşke trolleri falan dava etseler diyeceğim de oyuncular bunu cephe gibi görür gereksiz aksiyon olur. bazen boş boş konuşuyor trollüyor insanlar cidden internette.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sözelci olarak artık yorumlayabilecek oyun saatini doldurdum. wp gruplarında ağlamalarım tat vermiyor, o yüzden buraya dökeceğim.

 

oyun yarattığı dünyaya dalınmaması için elinden geleni ardına koymuyor sağolsun. ilk yarım saatte kafamı az main questten kaldırayım diye gezineyim dediğimde side questi gigi boku püsürü, journalde 30 görev birikmiş. telefon kerane telefonu zaten, umrunda olmayacak karakterleri kürekle üstüne atıyor. az birini içselleştireyim, ne diyor kaptırayım kendimi demeden bi 20 kişiyle daha tanışıyorsun. şehir beni biliyormuş zaten benim haberim yok. narrative boğucu, akıcı değil. bilgi, görev, olay atıyor üstüne habire. neyseki sonradan telefon sustukça az havaya girip şehre bir bakabiliyorsun. 

 

open world etkileşimsizlik abidesi. ortalıkta zombi gibi gezinen manasız bir kalabalık. kambur, topal ve düz yürüyen olarak 3 varyasyon bide çarli şortları. altı boş, ekran kartından yemek dışında bir işlevleri var mı bilmiyorum. harita gördüğüm en işlevsiz arayüze sahip. noktalara tıklayıp path takip etmekten başka bir görsel faydası yok. sokaklara, caddelere, rutin routelara alışamıyorsun çünkü hepsi aynı görsel dilde.

 

ai yok, boss fight buldum diye sevindim. sincap gibi bekliyorlar. hatta daha öncesinde, ilk görevlerde otelde ilerlerken, korumalarda deus ex tadı yakalanmış. grafik buglar hiç umrum olmadı bile, ki çoğu tam buzz killer. 

 

altta güzel bir hikaye var belli ama oyunun geriye kalan her şeyi bu kadar mı karton olur be kardeşim. sabredip ileride açılır diye oynamaya devam edeceğim. açılır umarım. rdr2 yi bu ne kardeşim, yapacağımız her şey belli, spontanelik tekrardan ibaret diye rockstarı gömdüğüm için tövbe ediyorum. fo4 synth side quest bile daha yere basıyordu ak.

 

witcher ı hedefleyerek geriye doğru evrilmişler, tebrik ettim. 2021de 600mblık stardew valley in kurabildiği dünyayı kuramamak büyük başarı. 

 

Ep1ciebUYAAhBOC?format=jpg&name=900x900

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iste normalde etrafta horde gibi dolasan bir nufus yerine oblivion/skyrim vb gibi sabah 8'de evinden cikip dukkanini acan aksam 5'te  kapatip evine giden gece yatip uyuyan vs bir npc sistemi olacakti, marketting videolarda oyle diyor.

 ama bunlar kolaya kacmislar bu cikmis anca, ben o tonlarca kitli kapilarin falan cogunun npclerin gittigi evleri oldugunu tahmin ediyorum o acidan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

spacer.png

best practical effects in skin fuck 2072 sdf

 

Evet ai bazen üzüyor ama çok iyi oyun bence, arkasi gelsin guzel bir multiplayer modu caksinlar oynanabilir yeter ya. AI ne kadar iyi olsada bir yerden sonra o da bayicakti zaten.

reampage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Gungor dedi ki:

kimse ai benle akıl oyunları yapsın diye beklentiye sahip değildir heralde. ama her yerde zombie horde gezdirip kimse bunlara dikkat etmez hacı ya, makyajla sal ortalığa da yapılmaz. 

 

 

 

biraz şeyi andırıyo, hitman vardı bi tane. çok kalabalık alanlarda geçiyodu festival vs ama maket gibi herkes. ölme animasyonları bile yoktu tarayınca garip bi animasyonla yere devriliyodu kalabalık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

44 dakika önce, Lancelion dedi ki:

nasil olur dildoyla adam mi dovulur, fuze patlayinca olmen lazimdi

aslında orada takıldığım şey dildo ile adamı dövmek değildi.olduğu yerde arkama füze yağdırmasıydı.ulan bir kaç yumruk at geri kaç vur bir şey yap.ben dildo ile vururken olduğu yerde mal mal füze yağdırıyordu.yoksa dildo işin espirisi 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mevcut dosyalar icinde multi izleri bulmuslar, gta gibi bisi cikacak herhal:

Spoiler

 code:

MP.Heist.DebugMessageNameChanged

MP.Heist.MessagePlayerReady

MP.Heist.SetPlayerCharacterClass (may imply multiplayer is focused on more strict character class selection system)MP_PlayerReady

++ %s joined the heist

— %s left the heist

Character.Cpo_Muppet_Solo

Character.Cpo_Muppet_Assassin

Character.Cpo_Muppet_Netrunner

Character.Cpo_Muppet_Techie

lobby

cpo_heist_started

Character.Cpo_Muppet_Default

Character.

Character.Cpo_Default_Player

-

Polonya tuketiciyi koruma ofisi bunlari incelemeye almis ayrica, en fazla yillik karinin %10'u bir ceza yazabilir demisler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özrü beğenmedim hiç. internette o kadar fazla şey konuşuluyorken hiç birisine değinmemesi, neden release ettiklerini tam açıklayamaması... boş bir duyuru olmuş resmen. 2022 ye kadar halletcez biz arada free dlc de çıkartcaz demek road map olmuyor gerçekten

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...