Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

yahu çıldırcam resmen, Lvl 50, Armor 4489, görevleri güle oynaya geçiyorum, ama şu Reznor olayında ne yaptıysam işe yaramıyor.
ekrana yumruk atacak noktaya geldim, o kadar sinir bozdu. videodaki adam güle oynaya hiç zorlanmadan pataklıyor, aynı şeyleri yapmaya çalışsam da fayda etmiyor.

 

 

- reznor havaya yumruk sallıyor, bana isabet etmese bile rüzgardan bile canım yarıya iniyor
- videodaki gibi gardımı korur vaziyette sağa sola dodge etmeye çalışıyorum, adamın yumruk yiyip canının düşmediği yerde benim canım düşüyor
- adam yana dodge edip kamerayı çevirince reznorun 3-4 saniye belini bize çevirdiğini görüyoruz, bende olmuyor o, anında yüzünü geri çeviriyor bana
- kereznikov var bende ama buglı bir şey mi anlamadım, normal combatlarda denediğim zaman rakipten daha çok benim hızımın yavaşladığını görüyorum, reznorda da bir faydası olmuyor haliyle
- legendary değil epic gorilla arms var, legendary'si olmadan geçilemiyor mu bu
- sırf bu dövüş için kamerayı daha hızlı çevirebileyim diye mouse dpi'sini arttırdım, ama oyunda melee dövüşü o kadar saçma ki, adam bir anda ışınlanıyor ve sonra etrafta nerede diye aramak zorunda kalıyorum, zaten kısıtlı olan dövüş süresini harcayarak.

cheat mi yapmak gerekiyor illa anlamadım ki...

kesin şimdi biri gelcek "ilk denememde geçtim ki ben ehi" diycek

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Bone

Daha önce yazmıştım ben bu dayıyı zorlanmadan geçtim bu dövüş turnuvasında en çok cesarda zorlandım ben çünkü razor haricinde bütün fightlara low level gitmiştim hepsi kuru kafaydı bana. Bu fightın anahtar olayı çakma tysonın karnına heavy attack çakıp (yere seren tek nokta karnı) ardından seri yumrukla devam etmek ayaklanınca mesafe alıp signature attack yapınca double dodge atmak bunu yaparken dikkat edeceğin şey ringin dibine yapışma yoksa takılıyorsun ve kamerana göre adamla aralık olsa da aranda vuruyor sana. 

Ayrıca hiçbir fightta guard almadım çünkü tek atıyorlar sfdsf. Legendary gorilla arms vardı bende (ne denli değiştiriyor bilmiyorum) ve max stamina/regen yiyecekler yemiştim girmeden önce. Ayrıca legendary netrunner olduğum için ekipmanda stat değil tamamen görsele odaklı giyindiğimden ekipmanım pok gibiydi ayrıca brawler mrawler hiçbirşey yok karakteri yaratırken verdiğim 5 body dışında bişeyim yok.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel bi helmet, siber gozluk, arasaka yelegi falan giydim. Su akira motorunu da alinca dredd setim tamamlanicak. Koluma projectile launcher taktim, olumcul olmayan round takili. Silah olumcul. Ncpd telsizlerine kosuyorum, suc taramasinda cinayet ya kadin siddeti varsa silahla yargiliyorum, hirsizlik gibi seylere olumcul olmayan kol silahiyla mudahele ediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 25.12.2020 at 09:01, reyou dedi ki:

ben gibi elime gecen katanalari, balyozlari, ne isime yaricak lan bunlar silahlarla yardira yardira giderim diye zik gibi disassemble spamledim, karsima kursunlardan siyrilip yanima kadar gelen, agzimin ortasina tekme basan uzgun kaslilar cikmaya basladi. pff, iyi bi katanaci ariyom, nerden bulcaz lan bunu asdf

Takemura'nın görevlerinde çok iyi bir tane düşüyor.Bir de judy nin bir görevinde mekan basıyorsun orda masada bir katana var oda fena değil.Kendi evinde de katana var bir tane oda idare der.ben full katana oynadım zoro gibi milleti biçe biçe gidiyordum sonlarda 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cyberpunk 2077'e "uzun süredir gördüğüm en kötü ana senaryoya sahip" diyen sözde oyun incelemecileri var piyasada... Kişisel olarak yaşadığım bazı konulara yakın konuları Cyberpunk hikayelerinde görmeye alıştığımız konseptler ile birleştirdiği için mi böyle hissediyorum ama oyunu bitirdiğimde epey buruk bir tat bıraktı ağzımda. AAA oyun firmalarının hikayeyi sallayıp seri oyun üretmeye odaklandığı şu dönemlerde şu oyunun ana hikayesine böyle sallapati bir eleştiri getirmek için hayatında hiç oyun oynamamış gerekiyor sanırım... ya da Call of Duty oyunlarını "gelmiş geçmiş en iyi hikaye" sanan bir kafa yapısına sahip olmak gerekli. Adamlar yapmış... oyunun her şeyini eleştirirsin de şu hikayeyi eleştiremezsin ya.

 

Spoiler

yahu herkes ölmek zorunda mı anlamadım. kime kanım ısındıysa patır patır çerezlik niyetine can verdi. bi şu River denen adam hayatta kaldı, Jackie öldü, Rogue öldü, Evelyn öldü, T-Bug öldü, Scorpion öldü... en son V bile öldü.

keşke oyun Alpha Protocol gibi geniş seçeneklere sahip olsaydı da şu ölümleri önleme imkanım olaydı. cidden ağzıma etti oyunu bitirince.

 

MAX-TAC questini bulamadım bu arada, atladığım bir quest mi var görmedim. lvl 50'ye gelip her questi tamamlayıp oyunun sonuna geçtim ama o queste bir ara bakmam gerekecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...