Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

City center mi japan town mu bi yerde yan gorev var. Eski bi samurai hayrani grubun eski plaklarini merchandise'ini falan satiyo adam. Oyunda dinleyemesek de eski albumlerinin hepsini aldim adamdan. Bi de 4 slotlu legendary grup tisortunu satiyo samurai'in. Cok makul ya da belesti diye hatirliyorum. Guzel zirh ve 4 slot, gerci min max sikintisi ceken yok gordugum kadar da. Very hard'da baslayan icin guzel esya oyun baslari icin.

 

Eskiden samurai'in ciktigi barin lokantaya donustugunu gorunce caravan bar drami yasadim. Yan gorevler ciddem keyifli, absurdu mizahi ne ararsan varmis.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normalde oynuyorum, body 13, reflex 12, technic 13, int 12, cool 11, lvl 40 ve moderate seviyedeki görevlere gidip tek tek yumruk atarak öldürüyorum easy mode'dan farksız ?

yalnız lvl 20'den beri arabayı bıraktım, her yere koşarak hoplayarak zıplayarak gidiyorum yine de koca 20 levelda athletics'i 4'ten 5'e anca çıkarabildim. blades 9, brawler 7 oldu, sırf bunları kasmış olmak için. ama athletics hala aynı seviyede takılıyor.
doğru düzgün stealth gitmesem bile 9 olmuş, şu athletics neden bu kadar tıkandı kaldı anlamadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitirmedim, takemura ile ilgili beklentimi yazmak istiyorum sadece. HEHE OLUYOR / olmuyor =((( diye cevab verip spoyillemeyin pls

Spoiler

yanlış hatırlamıyorsam hellman'ı sorguladığımız yerde johnny "işimizi görünce kafasının arkasına bi kurşun ekleyek şunun tsısısı" demişti, yapıcam sanırım.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...