Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

7 saat önce, Silphatos dedi ki:

 

 

Uzaktan gelip sira sira kaybolan arabalar sfdgd.

 

Ya ben takemura ile muhabbetlerimize bayildim nedense. Ozellikle sms kismi. Sosyal medyada ozlu soz paylasan amcalar gibi. Cevap seceneklerimiz de cok hos ya bi git dayi seklinde.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun bu kadar buglı çıkmasına cidden üzüldüm. "cyberpunk" diyince "höğ? neğ? hağ?" diyecek angut oyuncuların dahi ağzına sakız oldu. cdpr sevdiğim bir firma değil, sürekli buglı oyunlar çıkaran sonradan düzelten bir firma. ama rdr2 fanboi'larının özellikle hedef alıp dibe batırmaya çalıştığı yüzünden belki de başka bir cyberpunk oyunu göremeyeceğiz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda yeni sehirleri kesfettikce japantown, downtown fln gercekten sanat tasarimini harika yaptiklarini kesfediyorsun yalniz. eski teknolojilerle, futuristik kavramlarin nasil ic ice gectigini goruyorsun. oyun bitince soyle sehri bir yaya turlamak lazim. ah su npc ler de azcik muhabbet erbabi olsaydi, tadindan yenmezdi. 2078'i yapsin bu adamlar, nayir demem hehe.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

sdfsdf hiç mi okumadın lan oyun öncesinde web sitesindeki kadarı falan. 94te dünya krizi oluyor 95te amerika parçalanıyor falan, o sırada zaten çalışmalar var, 2000'ler geçilince standart oluyor vs. kutu oyun zaten 1988 mi ne. öyle yazmışlar. o döneme göre makul süre vermişler sdf. coni silverhand arasaka baskınında da 2020 yazıyor vay be 50 yıl geçmiş falan diyorlar skipe basan oyuncusun herhalde. seni aşağılık serseri

 

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım lan ne okucam. hem para verip oyunu oynıcam hem bi de lore öğrenmek için başka bişi mi okucam PARAYI NİYE VERDİK O ZAMAN

 

Spoiler

coninin 2023'te arasakayı bonbaladığını biliyorum, ama ben oyundan oynadığım ve anladığım kadarıyla bu sibernetik işlere 2020'li yıllarda başlanıyo gibi şeyyapmıştım. 2013'te de görünce bi wat oldum.

zaten oyunu bi düzeltsinler baştan iyice sindire sindire oynarım. 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun meme dünyasına farklı bir ivme kazandırdı. Memelerden yürüyor namı sdf

Zaten istediklerini yapamadıklarını açılmayan tonla kapıdan, yarısı kapalı olan pasificia mapinden, skill treedeki boşluktan falan anlıyoruz. Saç yolduran bir bug görmediğim için çok da umrumda değil oyundaki buglar. Belki de senelerce path of exile oynadığım için sallamıyorum (alıştırdılar) bilmiyorum ama cdpr bu settingin ümüğünü sıkmadan bırakmaz. En az 2-3 DLC ve efso modderların efsuni modlarıyla bu oyun bayağı bir süre adından söz ettirecek, eminim. Bayağı büyük efsane dizayn edilmiş bir mapi var cdpr bu işi kıvıramazsa bile modderlardan umudum var kısaca.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...