Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

steam patch penceresi izliyorum da bu kadar garip patch yapan başka oyun görmedim. 4gb indirip sonradan yüklemek yerine 20 mb indiriyo sonra onu unpack ediyo download durdurup, sonra devam.

 

yine ikiye bölünmüş insanlar, 1.7 gb olanlar ve 4 gb olanlar.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bence iyi ya eğlenceli baya, yani beklediğim gibi rpg çıkmadı ama keyifle oynatıyor 6 yıllık sistemde bile. Heykırlık falan güzel olmuş. Fakat (normal insanlardan gelince) çok anlamsız bulduğum eleştiriler var. Hani whistle hackine niye ram harcıyoruz ben ağzımla da ıslık çalarım falan diyen adamla zaten oyun tartışmanın ne manası var asd

 

On 18.12.2020 at 11:12, Namessar dedi ki:

oyunun kendisi hic fena degil (gta clone olmasi canimi sikiyor olsa da)

 

Abi çoğu eleştiriyi anlarım ama bunu anlayamıyorum. Yani tamam C&C baya kısıtlı ve oyun a-rpgdense daha bi action adventure tadında olmuş bunlar kabul, ama araba kullanmanın görece bu kadar önemsiz olduğu (roach yok araba var işte aga neyin sürüş derdinde insanlar ona da anlam veremiyorum) , quickhacklerin mantisbladelerin modifiyeli sniperların falan oyununda GTA clone u nasıl yani neden?

 

 

On 18.12.2020 at 11:26, GokTuRK dedi ki:

open world ün işe yaradığı tek birşey yok.

Biraz lvlı yüksek bi cop event falan olunca geç bi çatıya aç sniperını bam bam bam 400mden headshotlarla indir herkesi. Eventlerin çeşitsizliği, dünyanın tepkisizliği, nesnelerle etkileşimin yetersizliği vb. open world kalitesi ayrı bi olay , ama open worldün asıl olayı verdiği hissiyat zaten (bknz deus ex 3te bunun eksikliğini hep çekmemiz), o yüzden işe yaramıyor diyemem

Benim asıl eleştirim doğru düzgün C&Cnin olmaması ve oyunun rpg öğelerinin çok zayıf kalması, ki yani Geralt gibi premade bi karakter yerine blank slate karakterle oynuyorsun teoride daha açık bi narrative e izin veriyor. Bide DeusEx3 ün level designı çok ileri seviyeydi, bunda hep lineer gördüm stealth gameplay de aynı yoldan gidiyor gunblaze de. Özellikle kapalı mekan tasarımı zayıf kalmış, DXdeki gibi crateleri üst üste koyup ventlere tırmanma falan ufak detayların alternatif yolların olmayışı da bence önemli bir eksiklik.

 

Alıntı

8 yıllık geliştirmenin bize sunduğu tek şey console release i kenara bile koysak "iyi bir hikaye güzel görseller ve güzel müzikler". Bitti.

4 yıllık geliştirme. Bide oyunun genel atmosferini beğendim ben, şehre indiğin zaman aaa bladerunner dedirtiyor, sırf görsellikle açıklanmayacak başarılı bi tasarım boyutu da var işin.  Ha tabi çok yetersiz kalmış 4 yıl bu ölçekte bi oyun için, witcherda bu kadar eksik içerik yoktu ilk çıktığında.

 

Son olarak ps4 gözyaşları için mandatory

7dc.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 18.12.2020 at 14:45, GERGE dedi ki:

Lan!

  Gizli içeriği göster

Fingers'a yumruk atmayın!

 

Spoiler

bunu okuduktan sonra oyuna girdim, bi fikrim yoktu bunla ilgili, sonra karsima bu adam cikti, tam yumruk attim, enee o adam bu adammis diye aklima geldi asdf

dayanamadim antene ya, tam dayaklik yemin ederim. hayir ben diger cybercriminallara acimayip boyunlarini kirmadan, nazikce bayiltan adamim oysa ki.

LAN!x2

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tören öncesi arasaka binasına sızma göreviyle ilgili

 

Spoiler

abi sdfg öncesinde bi gözlem yapıyoruz ya çatıda, şunu mu yapsak bunu mu diye. ben arasaka vanı çalıp içeri girmeyi tercih ettim. Görevdeki tek zorlandığım şey vanı çalmak çünkü muhteşem AI sayesinde araç durmuyor, önünde durursam ezip geçiyor, yola araba çektiğimde arabaya baam diye gömüp yoluna devam ediyor sdfgkj

 

neyse bi şekilde çaldım arabayı. İçeri girdim, içerideki herkes bana allied oldu. elimi kolumu sallaya sallaya bilgisayara gittim, virüsü yerleştirdim, o sırada Takemura heyecanlandı "İŞE YARADI BAK ŞAŞKIN TAVUĞA DÖNDÜLER, ÇABUK, ÇATIDAN KAÇABİLİRSİN!" falan diyo ama kimse alerted durumda değil hala allied. bütün güvenliğin önünde stealth bile yapmadan çatıya tırmandım çıktım gittim.

 

10/10 wud infiltrate again.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...