Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

ya bugları nasıl çözeceklerini anlatacam mail atacam adamlara falan diyo kabus22ci asdfgh, sinirleniyo falan komedi. bazı dediklerinde haklı olabilirler de yerin dibine sokacaz diye saçmalamışlar gerçekten.. teknik eleştiri yaparsın biliyosan da haddini bilmek lazım, sallıyorum hadesi yapan supergianttan 2-3 eleman oturup teknik olarak ezsin istediği kadar da sen kimsin aga

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Valla öykü ilerlemesi olarak en beğendiğim open-world oyunlardan biri oldu. 30 saat olmuş, daha Skyrim için filan söylediğim gibi dünyadan ve ana görevden kopup ya da ana göreve sen bekle deyip ilgisiz iş yaparken bulmadım kendimi. Yaptığım her şey organik geliyor, yan görevler dahil. Çoğu yan görevi sanırım oyun bitince geri dönüp bitireceğim. Gerçi oyunun sonu nasıl bilmiyorum, eğer öyküsel açıdan bitmiş bir yerde olursa ilk DLC çıkana kadar dönmem, yan görevleri de o zaman yaparım.

Bu açıdan epey iyi bir deneyim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de ne kadar kotu olursa olsun, "ben gorev alsam, sonunda ismimi silin abi derim" diyo ya. Afedersin yapprikimi der, cyberpunk ekibinde saksı olarak calistim falan diye herkese de anlatir.

Harbi elestiriyi bile dogru yapamiyoruz, ne kadar hakli noktalara deginiyodun halbuki pelikanli. İlla iticileşip o türk toxicligini cikarican aciga

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gerge'nin tam tersi, 40 saat oldu daha tek main quest yapmadım lol. tek tek geziyorum bütün ncpd çağrılarını ve görevleri, suçtan, itten kopuktan arındıracağım şehri. karakterin rp'si de

220px-Korkusuz_Korkak.jpg

"ben ölmüşüm nasılsa bari kalan zamanımda şehre hayrım dokunsun".

bu arada scale olmuyor o görevler, "oyun bittikten sonra very low threat görevlere döneyim" demezsiniz yani muhtemelen. sırayla yapmak lazım hepsinin hikayesini görmek istiyorsanız.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, reampage dedi ki:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2314931764 

Şunları yapınca tamamını baya faydasini gördüm ara ara yazıldı burdan bazıları belki bişiler çıkar.

o "prefer maximum performance" elektrik faturası şişirmek ve küresel ısınmayı hızlandırmak dışında bir işe yaramayan nuhnebiden kalma bir tavsiye yalnız. testi yapılmıştı başka oyunlarda, üç ayar da aynı fps.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

47 dakika önce, Sam dedi ki:

ben de gerge'nin tam tersi, 40 saat oldu daha tek main quest yapmadım lol. tek tek geziyorum bütün ncpd çağrılarını ve görevleri, suçtan, itten kopuktan arındıracağım şehri. karakterin rp'si de

Ben de 37 saat oynadım, daha Silverhand'i görmedim, Watson'da yan görev yapıyorum.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gördüğüm hemen her meme, yazı vs bir şekil spoiler olunca 20 level / 35 cred ile artık main queste gideyim dedim aboooooo bu adamlar kesinlikle piyasanın en iyi hikaye anlatabilen ve ortama göre en iyi ses, müzik seçebilen nadide yapımcılardan birisi buna eminim artık. Karakterlerin mimiklerinden, seslendirmeye, kamera açılarından her bok püsürüne resmen yaşatıyorlar hikayeyi.

FPS seçimi özellikle cutscenelerde ne kadar doğru bir karar olduğunu iliklerime kadar hissettirdi. Ayrıca her boku didik didik edip ilerlediğim içinde çok memnun kaldım çünkü bir yerlerde bu kim lan acep dediğim tipler ana hikayede ki rollerini görünce hassiktir moduna soktular. 5 sn aralarında tartışan tiplerin sonradan hesap sorma işlerine girmeleri falan ve buna şahit olup sonradan içine girdiğinizde acayip tatmin etti beni.

Ana hikaye bomba ilerleyince gigler falan çok yavan kaldı açıkçası yapasım kalmadı ? 

Spoiler

1. bölümde verdiğim kararlar mı beni bu aşırı boktan ortama soktu bilmiyorum ama bir ara load edip tekrar başlayasım geldi çünkü aşırı boktan bir şekilde ilerledi lakin manual save almadığımdan ve hertürlü bu sonla bitecek korkusundan tırstım ve devam ettim olmadı başka bir karaktere nasip ederiz velhasıl KANIN YERDE KALMICAK JACKIEEBOY!

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahuah. Scam citizen'ın bu konuyu de-rail etme ihtimali, Çiftlik Bank Mehmet'in de-rail etme ihtimali ile aynı.

Sahi... Scam citizen çıktı mı yav? En son baktığımda uçak başına 300 gayme istiyolardı. Bir de beleşe yeni gezegen geziyodunuz ?

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o promiseleri dlc ile satsalar bir dert, satmasalar bir dert. en baştan sezon pass filan samamış olmaları ilginç, gerçi millet çıldırırdı cut content diye ama ben şimdiden neler ekleyebileceklerini merak ediyorum. sadece harita köşesine 1-2 npc ve 3-5 side gigden ibaret olmaz umarım dlc vs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam Witcher 3'e bir sürü ek free content gelmişti, öyle free salabilirler updatelerle sonra. Ekstra bir şey çıkartırlarsa onları sonra DLC olarak gömerler paralı ayrıca.

Hele hele şu anki yedikleri (bence abartılı ve kısmen haksız) linçvari tepkiden sonra.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında oyun iyi optimize edilmiş. ben mx350 ile hiç oynayabileceğime ihtimal vermiyordum ama 1280x720 çözünürlükte low settingste dış mekanlarda 28-32 iç mekanlarda 32-38 arası fps veriyor. görüntü kaliteside hiç öyle bu ayarlarda oynanmaz dedirtecek gibi değil. sanki 2016 yılından bir oyun oynuyormuş gibi. open world ne oynasam skyrim gta farcry arasında gidip gelirken cyber ortam daha çekici geldi oynarım ben bu ayarlarda. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...