Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

daha once de bahsedilmisti, goz gore gore loot olayi cok sacma. adamin kicindan donunu alsan, catismaya girdigin adamin silahini hacilasan polis bos gozlerle sana bakiyor hehe.

hitman de bile, garsonken eline sacma sapan birsey alinca, adamlar aninda alert veriyolar ne ayaksin lan sen? diye.

sehir de dolasmak cok eglenceli ama, ruhu asiri eglenceli biri isen, direkt karamsarliga girmek icin bire bir.

bir de yagmur yagmiyo mu ya oyunda? 

yurume muhabbetine takilmis insanlar ama, controller ile yavas yuruyebiliyosun tabi analog sagolsun, l3 + fw ta ise kosuyo, klavye ile bakmadim hic, shift fln ayar cekmiyo mu yurume muhabbetine?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw oyunun baş amaçlarından biri mob öldürüp loot kasmak. buna esas polisin olay çıkarması konsepti eklenmesi saçma olurdu. bütün konsepti bişey yaparken yakalanmamak üzerine olan hitman gibi bir oyunla nasıl karşılaştırıyorsun aklım almıyor. bi de 30 saat falan oynadım 2 kere polisin önünden loot çekmem gerekti.

bu tarz oyun konseptiyle şehir mantalitesini birleştirince bazı şeylerden feragat etmek lazım. bu da onlardan biri. birinin arabasına çarpınca da adamla arabalarımızdan inip tutanak tutalım o zaman. birini öldürünce sokakta polisler gelip hemen dalmak yerine bizi tutuklasınlar, dava açılsın, tutuksuz ya da tutuklu yargılanalım. bu süreçleri yaşatsın oyun bizi. nereye gidecek bu iş.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O degilde su police spawn videolarina denk geldim baya sacma lan o ne hahah.

Dendigi gibi artwork, atmosfer vs hersey mukemmel gibi izledigim kadariyla ama isin icine oynama kismi girince baya eksikleri var gibi cok bariz gozukuyor.

Oyun olsun film olsun baska birsey olsun. Hypelatmayacaksin arkadas. Altin kural bu olmali. Sessiz sedasiz bitirip geciceksin, unexpected iyi yapilan seylerin etkisi her zaman daha buyuk oluyor.

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Witcher 3 ile zaten kaynak sorunu yasamamis olduklarini dusunuyorum. 40 milyon satmis olsa Witcher 3, bundan 10-15 dolar kar etmis olsan ki etmislerdir Polonya vs soz konusu oldugunda daha fazlasina cok da ihtiyacin yok. Kaldi ki bu tarz bir portfoy ile zaten kaynak rahatlikla bulursun.  

Hayir mesela anons edersin vs de cok ciddi pre-order demek bir noktada finansta asiri deferred revenue liability anlamina geliyor. Okuduklarimdan cikardigim Management'in biraz rush ettigi yonunde ki zaten bunun finansal durum ve preorder liability yuzunden oldugunu dusunuyorum. Biraz kickstarterlarda yasanilan durum gibi olmus sanki. 

Genelde gecmise donup bakin, cok begendigimiz bircok sanat yapimi aslinda sessiz sedasiz gelip efsane olmustur, ya da bana oyle geliyor. Zaten gunumuz dunyasinda marketing kadar gereksiz birsey yok bana kalirsa eger urunun gercekten iyiyse. Hele ki bu oyun filan soz konusu oldugunda. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sektöründe preorder ya da ilk çıkıştaki büyük satış daha önemli yalnız. Filmler gibi 20 yıl sonra kült olması finansal bir değer taşımıyor pek. Voleyi vurdular her halükarda, oyun indirim yemeye başlamadan köşeyi döndüler.

hani diğer şirketlerin maalesef çıkaracağı tek ders reviewerlara video yasağı koymaları olacak. İnsanlar ciddi ciddi day 1 yamasıyla herşey çözülecek sandı reddit filan. Şimdi bu halleri komedi o yüzden, herkesi susturuyorlardı.

ha bunu da oyundan tatmin olan ve bugla üzülmeyen biri olarak söylüyorum. Cdp gayet kurnazca maksimize etti karını. Oyuna bayılmasam sabah akşam bombalardım şahsen lol. Böyle hadi çıkaralım da birkaç aya düzeltiriz düşüncesi sadık oyuncular için kötü eğer oyun early access filan olduğunu beyan etmiyorsa.

yalnız benim hypeımda bir uğursuzluk var, hangi oyunu çok hypelarsam başına birşey geliyor lol istisnalar hariç. Cdpyi içeriden çökerttim desteğimle ahah. Neyse 2078 filan yapmaya devam ederlerse çek defterim açık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerde dinledim hatirlamiyorum ama miyamoto marioyu yaparken en buyuk sikintilardan biri ziplama olayi ve bunu cozup oyunu efsanelestiren proglamaciligi  ile iwata oluyor hala, platform oyunlarin da ki almost hissini olusturmus adam, hala aslinda oyun olarak oynadigimiz o kismi. 

Cyberpunkin o tarafi masaya yenilik koyamiyor, butun kaynak sanat tarafina gitmis,ama asil innovasyon onlarin doğru programlama ile oyuna dönüştürülmesi. Bu dünya bana multiplayer olursa daha anlamlı olur gibimie geliyor şu dakkadan sonra masterpiece olarak literatüre geçmez ama, en azindan belki oynayabilecegimiz guzel bir online oyun olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Oyunu çok beğendim ama başıma bir şey gelmeyecekse Cloudpunk futuristik şehir atmosferini daha iyi hissettirmişti bana artwork ve sesler ile. Etkileşim filan buna göre sıfırdı ama artwork mükemmeldi.

Cyberpunk bir evrim gibi duruyor, Cloudpunk yeni bir deneyimdi, sanat eseriydi gerçekten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Videoda başta skiller hakkında söyledikleri doğru geldi bana, 5-6 saat oynadım level 2 ya da 3 olmalıyım (yavaş gidiyorum). Handgun headshot damage + ve crit modifier ya da crit damage + gibi şeylere verdim. Kısacası handgun damage arttırdım iki farklı kulvardan. Malestormlarla kapışırken bir smg buldum bir yerden, güy arttırdığım handgundan çok daha iyi iş yaptı verdiğim skillere üzüldüm boşa verdik iki skill point diye.

 

Edt: Yalnız oyun yapımcısı adam "neden role play game yaptınız ki single player yapsaydınız" dedi. Oyun yapımcısı ama her rpgyi mmorpg sanıyor galiba?

Aket-Atum tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, reyou dedi ki:
  Gizli içeriği göster

soldaki eleman hardcore giriyor asdf 

en basta kim bu bidonlar derken, sonradan adamin game designer oldugunu gordum, ara ara guzel elestriler yapmislar. valla ben pixel manyagi olmadigimdan basar ana gorevden giderim de, detaylarla ilgileneni vardir belki hehe

oh be içimin yağları eridi izlerken ne güzel demişler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 dakika önce, Silphatos dedi ki:

 

AI leş zaten overlevel olsan nolcak 

Şöyle full int gidiyorum AI nasıl bi fikrim yok adamları beni görmeden uzaktan ya da kameralardan dövüyorum. Silahların levelları kasılsın diye ölümcül olmayan hackler ile adamları dövüp sonra gidip level kasılması gereken silah/pıçah/jop falan kafalarına vurup gerçekten öldürüyorum ve levelını kasıyorum. Saykolar harici "boss" denecek bişiyle kapışmadım henüz ondan sordum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 dakika önce, eldar dedi ki:

Lezzetli gömüş olmuş. İş oyunu ilk günden alanlarda bitiyor, oyunu oynamak kadar başkalarından geri kalmamak hemen geyiğini yapmak önem kazandı. İyi oyun 1 sene sonra da iyi oyun olacak, aceleye gerek yok.

doğru diyon. ama anlık geyiğini yapmak da en az oynamak kadar keyifli bir eylem. ben mesela oyunda yaşadığım problemin reddit'te anlık meme'ini görünce altıma sçıyorum. 

mesela gece şuna denk geldim, 10 dakika güldüm

aKnWVpz.jpg

 

1 sene sonra oyun polishlenince bu meme tarihe karışcak belki. Oyunu oynamak kadar anlık muhabbeti de güzel abi. O yüzden worth it.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu geyiklere uzağım ama bir oyunu arkadaşlarınla eş zamanlı oynamak her zaman çok keyifli, arada yaptıklarını anlatıp paylaşmak için. Ama işte asıl alım sebebi hype olunca reklamı basan oyunu iyi yapmasa da satıyor o zaman. 

Bu oyun kötü anlamında demedim, zaten bence bu kadar para yatırılan bir oyunun belirli bir kaliteyi tutturması garanti gibi.

eldar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...