Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, Sam dedi ki:

o ikizlerle meksikalı arasında grand canyon var. ikizleri faceroll dövdüm, ikinci adam %97'ye indikten sonra tek attı lol.

meksikalı dediğin arroyo'daki asker eskisiyse dövdüm şimdi.

Spoiler

tüfeğine iddiasına girdiğimiz için yediremeyip 3. sınıf thug'larını saldı üstüme, onları taradım, bu hala bikbiklemeye devam ettiği için de kafasını balyozla eziverdim :3

brawler'a 2-3 perk vermiştim, gerek yokmuş. hp ve stamina boost'layan item'lar vardı yemekti bounce'tu filan, onları kullandım. koşup koşup vuracağı zaman sen yapıştırıyosun power attack'ı. hatta boş dururken de power attack'la azaltmak lazım, hepsinde stagger'lıyor. düz attack'ta bile stagger'lıyor olabilir ezik.

yok öyle militare işşue kolla ged ged gerinmek. o kolu söküp öbür koltuğunun altına attach'leyiverirler böyle.

şerefsiz.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 dakika önce, GERGE dedi ki:

Her oyunda lazım diyorsan sana DAC lazım.

bir tek bunda kapatmam gerekti. yıllar önce devreye sokmuştum hangi oyunda emin değilim.

8 dakika önce, Cokomantis dedi ki:

meksikalı dediğin arroyo'daki asker eskisiyse dövdüm şimdi.

yok hamile karısı olan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hea aynen, şimdi onun yanına gittim. falcon'larını dodge'lamak çok zor değil, grind'la dövülür de level azken 40 filan vuruyorum. danger'a very high diyor zaten. asker olanın high'daydı dövdüğümde. onu dene ikizlerden sonra, difficulty sıralaması o şekilde.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, Xenocide dedi ki:

bu diyaloglarda, menüde falan bi alttaki seçeneğe geçmek için W-S kullanabilmemizi sağlayacak bi şey yok mu? benim mouse'un tekerleği biraz gidik gibi, ya tekerlekle ya da ok tuşlarıyla değişiyor bu. WASD'den elimi kaldırıp oka gitmek istemiyorum.

 

bu arada amd tweak olayında postu silmişler, siz foruma yıldızlamışınız ama.. ben göremedim tweakin ne olduğunu ?

Herkes başka bi şey kullanıyo demek ki. Ben ok tuşları ve enter kullanıyorum. Q ve E oluyorsa o daha iyiymiş. WASD olmaz çünkü onlar başka bi seçenek olarak diyalogdan uzaklaşmaya yarıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buna multiplayer mod gelicekmis sanirim. O zaman rdr gibi olur herhalde o yuzden hayvan gibi fashion ve gorsel kasmis herifler. RDR'de boyle hikaye ama bomboş harita. Mantıklı geliyor bana çok işçilik var 40-50 saat hikayeleri 200 saate uzatcagına böyle pazarlasın. Baya bildiğin fps oynarız bunu co-op modları filan çok acaip olabilir. Yani şu oyuna bakınca çok gelecek vaad ediyor,  umarim saçmalamazlar 3 lira südyen satmaya çalışıp.

Bundan APB ve Rainbow six karışımı bir multiplayer çıkabilir belki. 

reampage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, sylvanas dedi ki:

bu bende bi şeyi değiştirdi diyemicem ya. gerçi zaten 45-60 arası fps alıyodum ultra detaylarda (rtx kapalı) hani belki 70-80'e çıkar dedim de aynı şu an. hatta belki de düşmüş bile olabilir sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

videoda deneni yaptım ama dinamik fidefxi kapayınca 30’a kadar düşebiliyor işte. neyse deneyeyim bakalım alışabilecek miyim, güzel görünüyor orası ayrı.

bütün ripperdocları gezdim de hangi cyberware modun hangi parçaya takılabildiğini yazmaları lazım. resmen deneme yanılma şu anda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...