Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

On 05.10.2020 at 18:22, Xenocide dedi ki:

Yani, o mesaji yazarken ayni anda canlı yayına iş yetiştiriyodum da asil sorulmasi gereken soru, sen iş yaparken niye paticiğe giriyorsun? Olmalı

 

Yok canli yayina degilmis. Yarinin işini yapiyomusum.

 

Sonuna kadar arkandayım karşim.

Bunlaaaaaar premier, edius kullanmayan adamlar. Bunlaaaar canlı yayın sitresinin ne olduğunu bilmeyen adamlar. Bunlaaaarr.....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12:56'dan başlarsanız direk özet geçiyor, sırayla yüz animasyonlarına gerçeklik katmak için yapılan her çalışmayı tek tek gösterip sonra da üst üste bindirip oyundaki halini koymuşlar. Bide sonrasında 10 farklı dil için nasıl ayarladıklarını anlatmış falan, güzel vidyo ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belki teknolojinin gelişmiş olmasıyla araçlar kaymak gibi gidiyodur, bilerek yapmışardır dicem de doğal durmuyo yani biz öyle bi dünyada yaşamadığımızdan.

call of duty de advanced warfare ile mi ne silahların tepmelerini kaldırmıştı çünkü oyunun dünyasında hem teknoloji gelişmiş hem de karakterler hayvan gibi exosuit giyiyolar falan, e haliyle silah tepmesi geçmişte kalıyor o evrende. ama işte sen ben oynayınca doğal gelmiyor. bu tip detaylar oyunun gerçekçiliğini arttırıyor sonuçta yanlış da olsa. ne bilim uzay filminde boşlukta ses efektleri yanlış bişey ama sen izlerken daha immersive oluyor daha iyi adapte oluyorsun alışkın olduğun bi detay olduğu için falan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

araba kullanim hissini ben de sevmedim gerci ama en baba yaris oyunlarinda bile bi ketoluk var.

sanirim controller zone ile alakali, su thumbstickleri bezelye kadar yapmasalar, azcik daha precision olsa programcilarda daha iyi ayarlar gibi geliyor. cok kisa oynatmada araba hayvan gibi $aapiyo, direksiyon baglayip oynasan belki daha gercekcilige yaklasir, bilemedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilidi kaldırıldı
×
×
  • Yeni Oluştur...