Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

mucidi bethesda filan değil, elma ile armut. oyunun içindeki vendordaki atı parayla satmak ile oyunda olmayan at skini satmak apayrı şeyler. senin mantığına kalsa expansion olayını ilk başlatan adam esas sorumlu. oyunda olmayan contenti parayla satmaya başlamış, hep oradan bu sorunlar. o mantıkla buna varılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

goldbären said:
açıp oynamazsan, ekstra para vermezsen zararı ne?


Sektör standardı haline geliyor, sonra SW:Battlefront 2 gibi gudubetlerin çıkmasına neden oluyor. RDR2 ile battlefront farklı, biri single diğeri multi odaklı oyunlar diyebilirsin ama olsun geyiğine multi eklenmiş oyunda bile İSTEMEZÜK. Ben mesela şu haliyle pcye çıkarsa asla almam rdr2yi. O kadar övülmesine rağmen.



peki BİR KİŞİ bile fifa points almasa, gta shark card almasa falan ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

İnsanları almaları için teşvik edici sistemler koyup gameplayin içine


rdr için single okadar iyi ki online ekonomiye gelene kadar zaten oyuna 100 - 150 saat gömmüş oluyorsun abi o yüzden ben bu cümleyi rdr için kullanmam ama fifa örneği için çok uygun. adamlar fut'a okadar çok zaman harcıyorlar ki bunun dışındaki tüm modlar patates kalıyor. mesela bence oyunun açık ara en iyi modu pro club (bilmeyenler için herkesin kendi karakterini yaratıp oyun içinde onu kontrol ettiği mod. karşına da aynı şekilde bir takım getiriyor. eksik kalan oyuncuları ai kontrol ediyor) senelerdir güdük. hiçbir yenilik yok. para kazanabilecekleri bir noktası olmadığı için bu moda kesinlikle zaman harcamıyorlar. ha ama yapıcak bişi yok diyip alıyoruz oyunu oynuyoruz. çünkü alternatifi yok. fut'a para harcamıyorum en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Bi dedikoduya göre badowski witcher3 bittikten sonra projenin başına geçip bu blizz e geçen sebastianın tüm işini çöpe atmış, şu projeyi baştan yapma geyikleri de ordan çıkmış hatta. O zamandan beri kızakta gibi takılan Sebastian da iş arıyormuş.

CDPR magazin edition bildirdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilidi kaldırıldı
×
×
  • Yeni Oluştur...