Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Geçen quest yazarlarından biri biz de bilmiyoruz tech ekibi çalışıyor ama eklense bile büyük ihtimal release e yetişmez dedi.


r* stayla online'ı sonradan açsınlar, bi yıl kassınlar isterlerse. yeter ki single'ıma dokunmasınlar :(

tabi o durumda da dlc mlc sarkar ama ona varım gibi.

ama onrine olmasa da olur ya yemişim multisini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çok online sapığı biri değilim ama bazı iyi yapımlarda sonradan gelen online iyi bence.

4-5 yıl oyun bekliyorsun, beklediğin gün geliyor 60 saat gameplay (işsiz için 1 hafta - 10 gün) sonra bitti gitti oluyor. RDR tarzı online gider.

Ayrıca belki ilk aşamada değil ama sonradan TPS olacak bence. Oyun mekaniği TPS'e asla izin vermiyor değildir muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cdpr napmış p2w

gta online para sistemi rezaletti, rdro daha da fena olmuş. gayet de cash grab ama it gibi oynayan rus bulgar çocukları serverda adamın anasını ağlatır bir ayda en zırhlı araçlar en über silahara ulaşıyorlardı.

açıp oynamazsan, ekstra para vermezsen zararı ne? single kısmının gayet uzun süresi ve detayı var, yere bakınca daha hızlı koştuğun bir yapım değil ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:
açıp oynamazsan, ekstra para vermezsen zararı ne?


Sektör standardı haline geliyor, sonra SW:Battlefront 2 gibi gudubetlerin çıkmasına neden oluyor. RDR2 ile battlefront farklı, biri single diğeri multi odaklı oyunlar diyebilirsin ama olsun geyiğine multi eklenmiş oyunda bile İSTEMEZÜK. Ben mesela şu haliyle pcye çıkarsa asla almam rdr2yi. O kadar övülmesine rağmen.


CDPR ın ilkelerine direk aykırı bu arada, vizyonları belli adamların. Yönetim falan değişmediği sürece (ki bu olmasın diye hisse geri alımı yaptılar 2 yıl önce) en fazla kozmetik satışı olur. Oyunun da çıkış tarihi belli işte ak 07.07.20, mümkün değil o geyiği kaçırmaları. Bi endişem sırf şu tarihe yetiştirmek için böyle buglı muglı çıkması, umarım polish için yeterli olur 1.5 yıl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Łukasz Kosiarski (Pekao IB): Okay, one final question. We recently saw the release of Red Dead Redemption 2 from your competitor. What have you learned by monitoring this event, and have you drawn any lessons which may benefit Cyberpunk as regards fine-tuning the game? Well, with The Witcher 3 the bugs took around 3 months to patch out after the release – from what I can remember – and the prevailing view seems to be that Red Dead Redemption was good enough on
the day of release to merit that 97/100 score. Do you expect to be able to release Cyberpunk in a good enough state to score at least 95 points, or do you prioritize your release schedule?

Adam Kiciński (CEO): A fairly provocative question, isn’t it? Without a doubt, quality is of paramount importance. We strive to publish games which are as refined as Red Dead Redemption 2, and recent Rockstar releases in general. That game is excellent, by the way, we are rooting for it. Rave reviews,
excellent sales. What does that teach us? Well, it teaches us that we need to publish extraordinary games, and that’s exactly what we are planning. Gamers, it seems, tend to focus more and more on hit releases. There’s only so much time one can devote to videogames, and while there gaming community is growing, time cannot be stretched. There is – well, maybe not a surfeit, but a fair deal
of good games out there, and playing them consumes a lot of time. So it pays to be among the best –
that’s how you get a nice fat slice of cake, businesswise, and the same cannot be said for the lower leagues. In summary, we are rooting for Rock Star and for Red Dead Redemption 2, and we’re happy to see that excellent games continue to sell well
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Rockstar gibi yapsınlar denmiş de ben de onlar gibi yapmasınlar dedim.


şunu bağa didiysen "online'ın sonradan başlaması" anlamında söylemiştim. hani release'i geciktireceğine / sulandıracağına online geç gelsin np.

aklınıza gelen diğer "rakstarımsı her şey" fikrini pls disregard.

context'ten belli olur gibi gelmişti, olmamış mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ha eyvallah o zaman, yanlış anlamışım, pardon.
arcane said:

zirhlisi kac dolardi? :D

girişte zorunlu 60$ verdikten sonra microtransactiona karşıydın önceki gün, fikrin değişti mi ne oldu? :p


orijinal parali atin bethesda icadi oldugunu hatirlatip, celiskini gozler onune serdigim mesajim neden herhangi bir seyin savunmasi olsun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilidi kaldırıldı
×
×
  • Yeni Oluştur...