Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077


Desqpio

Öne çıkan mesajlar

fo ve tes'lerde 3rd person kameralarını sevmiyorum ya, karakter robot robot yürüyor

gerçi w3'ün animasyonları akıyordu. 1st-3rd opsiyonel oldu diye yapabildikleri animasyonu beceremeyecek değillerdir heralde. ama aynen customization varken tps olamaması bi üzmedi değil. diyalog'la cutscene'le yetebilecekler mi bakalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl farketmez ya, izometrikten tp'ye geçince dert oluyor da tp'den fp'ye geçince niye dert olmasın? (:P)

ama kesin ayağa kalkar millet herhalde, hatta şimdi forumunu bulup kontrol edeceğim, ayağa kalkılmamışsa ben kaldırırım belki lol. bir tuşluk birşey eklenecek yani. "player animasyonunu beceremedik" diyecek değillerdir herhalde, zaten kaç tane oyun yapmışlar tp.

https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/fp-vs-tp-perspective-matters.10970207/

ok sahiplenmiş millet konuyu, rahat edebilirim. sandığa gidilmiş bile, söz milletin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu first person aciklamasi, burda degil de yabanci forumlarda TES ve yeni Falloutlari 3rd person'da oynayan insanlarin oldugunu gosterdi bana, saskinlik icindeyim hayati sorguluyorum

genel 3rd/1st tartismasi disinda bir olay (sahsen ben 3rd tercih ederim o ayri) harbi Skyrim'i 3rd person oynayanlar var... nasil olur lan boyle bir sey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi adıma şahsen fp'ye sadece ok atacağım zaman, crosshair'i tam, net, yerinde görmek istediğim anda geçiyorum. geçenlerde r6 wildlands aldım mesela onda da öyle. karakter hareket ediyorsa veya melee yapacaksa daima tp'deyim.

karakteri görmek bir yana, çevreyi ve çevremdeki aktörleri görmek ve daha iyi pozisyon almak için de her zaman tp daha kullanışlı. sırf bundan ötürü chivalry oynamadım mesela, tp melee tam bir facia.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wildlands konusunda bir sey demiyorum, dedigim gibi 3rd person bence de daha iyi eger oyun onun icin dizayn edilmisse, cyberpunk'i ona gore ayarlamalarini isterdim ama daha Deus Ex gidiyorlar gibi, gorecegiz bakalim. Bu E3'de gameplay olmayacak genel public acisindan gelecek seneye anlariz.

ama tes ve folarda 3rd person resmen felaket, her seyiyle kotu, karakter animasyonlari, kontrol, genel gameplay hissiyati, akil alir gibi degil 3rd personda oynamak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

FOV degistir


her seyi denedim 34 inch ekran, sanirim bu yuzden , yakinim ve ekran buyuk kaliyor. 24 inch falan olsa ve bir anda tum ekrani goruyor olsam belki bir nebze etkilenmem diye dusunuyorum artik.

34 inch de fps daha becerdim diyemem sadece destiny 2 sanirim etkilemedi.. hmmm. fov mu cok genis seciyorum nedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

witcher serisi tp idi işte, tp'den fp'ye kastım oydu. oyunun "rpg with gunplay, not shooter with rpg elements" iddiası varken tp beklentisi de normal. deus ex rpg değildi sonuçta.

hadi shootingi bir kenara koydum, melee olacaksa tp lazım. böyle tek seçenek çıkarsa oyun melee oynamam kesinlikle şahsen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

melee oynamam dedim, siz ne anladınız? :p shooter char oynarım yani.

ayrıca bu şiddetli tepkiye anlam veremedim şu forumda. first person rpg önermesi dahi yapılsa çıldıracak bir kitle olunmasını bir yana koyuyorum tamamen. third person olsun sadece diyen yok, seçenek olsun. first person isteyen öyle oynasın gene. neden şu direnç?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

class sistemi yerine skill sistemi secmeleri kotu haber. uzerine settinge ozgun siniflarin playable olmamasi cok kotu haber. ben yine de deus ex'den bir tik daha RPG olacagini dusunuyorum. fakat CDPR acayip kolaya kacmis. su an gundemimiz bu degilse, istedigi kamera acisiyla olsun, RPG oynamaya gelmemissiniz abiler. :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilidi kaldırıldı
×
×
  • Yeni Oluştur...