Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jack Reacher (2012)


progamer

Öne çıkan mesajlar

http://www.traileraddict.com/content/paramount-pictures/jack_reacher.jpg

said:
When a gunman takes five lives with six shots, all evidence points to the suspect in custody. On interrogation, the suspect offers up a single note: "Get Jack Reacher!" So begins an extraordinary chase for the truth, pitting Jack Reacher against an unexpected enemy, with a skill for violence and a secret to keep.


Tom Cruise'un yeni aksiyon filmi. Bir kitaptan uyarlamaymış. Aralıkta çıkıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=5-cVnM2Y5pU

http://www.youtube.com/watch?v=rV6Z5KUja4k
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Tom abi filmin prodüktörlüğünü üstlenmiş. Süperkahraman kafasında film biraz. Tabii, abiminizin Michael Mann ve Spielberg ile birlikte çalışmalarından öğrendiği şeyler vardı bu filmde. Arada şiddetin dozu biraz rahatsız edici sınırına yaklaştı, ama imkanı olmayan veya göze batan bişey yoktu.

Onun dışında, gerçi bilerek yapılmış ama daha filmin girişinde bütün olayı anlıyosun. Sonra Jack abinin olayı çözmesini izliyosun işte. Bölüm sonu canavarına kadar ilerliyo falan... Bu ilerleme esnasında Michael Mann etkilerini görebiliyosun mesela. Aksiyon abartısız ama temiz, her şey olabildiğince gerçekçi.

Spielberg etkileri de bu tür bi filmde yırtık dondan fırlama olmuş biraz ama baharat olmuş filme. Saçma sapan sözler yerine hareket ve olaylarla güldüren 2-3 sahne vardı.

Film seyirlik, öyle muhteşem bişey değil. Pek edebi bi yanı da yok bence. Kadir İnanır karakteri gibi biraz. Doğrucu mahmut kafası sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 8 yıl sonra ...

onu demek için gelmiştim, kitaptaki tanıma eleman cuk oturuyor. ama adamda bi gariplik var, ya da çekimlerde, kamerada. adamın suratını birçok sahnede ucuz cgi zannettim. çerezlik dizi, tatlı abartıları var, osuruğundan öğlen ne yediğini, yediğinden neyi sevdiğini, sevdiğinden zayıflığını falan buluyor. koklaya koklaya geziyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sherlock rambo tam, str 10 int 10. cruise daha iyi oyuncu ama evet üstsüz çekimlerde kadın utandırmak için yaşlanmıştı artık. gerçi bu adamı da yarı boydaki tipler dövmeye çalışınca biraz sırıtan yerler olmadı değil. ama eğlendim doğrusu, yan charlar da iyiydi dedektif ve polis filan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...