Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wolf Among Us


progamer

Öne çıkan mesajlar

seçim olayının önem kazanması çok güzel olmuş ama gameplay daha da geriye gitmiş.

the walking dead'de "bazen" en azından etrafta birşeyler yapardık. bunda o sıfır. inceleyip duruyorsun.

0.3 saniyede tuşa basılması gereken yer var. basınca çalışıyor mu şüphe ediyorum. A spamde hile olmadan mümkün olmayan yerler var. gamepad değil kol olsa öyle basamazsın. çember tam oluşmadan başarıya oluşan yerler var. LT RT bazı yerlerde fark etmiyor. oyun kendi karar vermiş nerede dayak yiyeceksin, nerede vuracaksın, nerede fail olacaksın falan.

diyaloglarda erken seçim yaparsan o an konuştuğun kişinin 2-3 satır diyaloğunu es geçebiliyor. oyunun en uyuz yanı buydu. çook kötü ayarlamışlar bunda.

tuş spam öyle bir gerekiyor ki o sikik georgie'ye karşı, sanarsın adamı vatikan yolladı. fail olunca da öldün diyor. öte yandan arabasını kovalarken istediğin kadar yanlış bas, fail olmuyor.

crooked man ayak üstü mahkemesinde diyalog seçenekleri sinir bozucu. ne oldu ne bitti bigby bir anlatamıyor. george'yi öldürmemiş olmama rağmen öldürmüşüm gibi bir hava oluştu. insan bir satır açıklayıcı bir cümle koyar. yanda crooked man on dakika monolog yapıyor.



toplam 6 saat civarı playtime. epey kısa. walking dead s1'in yarısı kadar falan. farklı seçimler için tekrar oynanabilirliği var.

eleştirilecek 346534643 tane kusuru var. ama settingin ve karakterlerin hastası oldum. mutlaka devamını yapmalılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
evet güzel yapmışlar bunu da, bir twd s1 olmasa da kendi başına çok başarılı buldum ama arcane'in dediği gibi qte'lerde yapılıp yapılamayacak şeyler arasında uçurum olmuş. öte yandan diğer telltale oyunlarına kıyasla ölünmüyor, toplam iki kere game over oldu. dayak yesem de birşey değişmedi kritik fail olmadıkça. çubuğun son anına kadar bekledim hep konuşmak için, öbür oyunlarında da var o hatırladığım kadarıyla.


lawful good gittim hep, kimsenin ne kafası ne kolu koptu ama georgie ve vivian (bunu istememiştim hiç ama yoruldum son ep'te başa sarmadım orayı, kurtuluyorsa tüh) öldü. kingpin hapiste. toad'a parayı veremedim seçenek çıkmadı nedense, o neyse de çocuğuna üzüldüm çok. vivian ve tj dışında no regrets.

sonda da tam bir "KEYSER SÖZEEEEEEEEEEE" fincan düşürme sahnesi yaşanmış, peşinden gittim ama öyle kaldı tabii lol.

ep5'te bloody mary ile kapışma kısmı süperdi ama, en iyi ekşın olmuş açık ara. bayağı gazdı.


bigby is the hero they deserve and need right now.

what if wolf was among us..
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/692/743/ede.png
of oyun şöyle olsa nasıl oynamazdım belli değil lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 6 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...