Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:

Ardeth said:

Ayrıldın mı argos?


Arkadaşlar bu cevabı verebilmem ve emin olabilmem için 2 gün beklemek zorunda kaldım ama cevabı veriyorum. Kız düzeldi!

Evet Ardeth'in yapıcı yaklaşımı ve Baggio'nun da umursamazlık tavsiyelerinden sonra artık hangisi kızda bir etki bırakmışsa o ilk zamanlardaki arayan soran ve sevgisini gösteren kız geri geldi!

Üstelik bir sex hakkıda yanında cabası. Eheh artık o kuduran tavrı sildim ve mutluluğumu da kıza bağlamamayı öğrendim. Sağol paticik bir ilişkiyi daha kurtardın!



olm özel mesajdan wot döşeyen ben değil miydim. thumbs up'ı yollayan sen değilmiydin. CREDITLERDE GEÇMİYORUM NASIL İŞ BİLADER.

TEZ AYRILIN İNŞALLAH.

congratz :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

CthuLhu said:


ABİ AHAHHAHA
ADAM HAYATININ ESPRİSİNİ YAPTI


kutulucan senin durumun daha vahim daha bi kanserli. aç bi topak millet ilişki nedir drama nedir öğrensin.

harbi bak.

zaten günlüğe ühühühü aptal aşığım ben modunda yazmıştım ayrıldığımız zaman. üstüne olaylar olaylar oldu onu da eklemek lazım bi ara da patinin drama dozu iyi şu an. düşüşe geçerse koyarık sff

Lord kardeş kızın da eski sevgilisi gelmiş istanbula. bir hafta falan takılmışlar. çocuk varken de malum senle ilgilenememiş kız. şimdi kendini de affettiriyor işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Bu kadın milletini boş bırakmayacaksın günlük, bunu çok iyi anladım. İnstagrama girmedik güvendik. Yanımdayken bir baktım bir lavuğun fotoğrafları daha yüklenirken beğeniyor bizimkisi. Ne ayak dedim instagramı kurdum bunu bir followladım ohhyş dedim ikisi neredeyse her fotoğrafını beğenmiş karşılıklı.

Facebook relation yapalımmı dediğim zaman "yok ben başkalarına sergilemek istemiyorum" diyorsun, bidaha sorduğumda sıkıyosa kabul etmede saçma sebeplerden biten ilişkiler başlığından devam etmicekmi bu konu anlarsın o zaman.


sen bu kızı bırak, tuvalet taşında otururken ki rahatlığı yakalamışsıncasına, önce uç versin sonra baş versin, biraz ıkın ama zorlama. sonra o kendi düşer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Bulustuk bu beni kardesinin yanina goturdu bi an boka sarip hic konusamicam sandim ama kardesi alisverise gidince dur dedim senle konuscaklarimiz var cektim bi mekana 1.5 saat konustuk.

Once Ardeth in taktigi ile girdim stresin nedenini sordum soylemek istemedi sikistirinca konustu bu ay cok yogunmusda isi stresliymiste bunun bi hastaligi varmis olebilirmis soylerse ben hep ona iyimisin diye sorarmisim ondan soylemesi sadece canimizi sikarmis onceligi ailesiymis beni onceligin yapma falan dedi agladi bende dedim ne zaman bu is yogunlugun biticek peki dedim bilmiyorum dedi sonra umursamaz hareketlere gecince anladimki bu kizin psikolojik sorunlari var ayrilmadik, ayrilmak isteseydimde aglamazdi heralde kendi sorunlarini o kdr onemsemiski... Bende karar verdim Baggio nun taktigini uygulayacagim o aramadikca aramayacagim azalarak bitsin.


Başlığa denk geldim, okurken şunu görünce kendimi tutamadım devamını okumadan direk giriyorum;


abi allah belamı versin, sokakta fiili livata yapsınlar ki aynısını duydum bir kızdan bir kaç ay önce. Valla yalan, billa yalan. İnşallah ilerleyen sayfalarda olaylar doğru yolda ilerliyordur.


edit: Neyse bakalım düzeldi diyorsan düzelmiştir, iyi şanslar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...