Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

@Xenocide

kabul etmiştim ya görünce, o da bug'lı olabilir ya.

nese oynamaya çalıştık biraz, etraf şahane ama işte bugfest hala.

5 kere falan fail oldu görev, bi oyun kopar yine şehirde çıkarsın, bi helmet kaybolur gezegene inemezsin, bi kapılar kitli kalır kendi geminde kalırsın, bi crime stat varken oyun kopar şehirde çıktığın için anında hapse düşersin, hapis süren bitince birden orbit'de dımdızlak spawn olur yine kendini öldürmek zorunda kalırsın, araç menüleri kitlenir bişi seçemezsin, cave'de adam bulma görevine 2 saat harcarsın adam çıkmaz en sonunda bi köşeye sıkışıp donarak ölürsün vs. aklıma gelenler bunlar, daha çeşit çok.

nese sonuç olarak yapmak istediklerimizin yarısında hep fail oldu bişiler. oyunun vizyonu çook güzel, tech yine eşsiz (en azından gidişiatı) ama işte nerden baksan daha en az 1 senesi var bunun oynanabilir olması için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
3 dakika önce, behran dedi ki:

referal gönderebilecek var mı? Birde ilk girişte para vermeden gemi veriyor muydu?

STAR-NPKJ-HBZ4

 

referral bizim işimiz since 1989'dan beri

 

Free flight etkinliği bitti sanırım. Paket almadan oyuna giremiyor olman lazım. Ama yine de referralı kullanarak hesap açabilir, sonrasında o hesaba paket satın alımı yapabilirsin.

Referral önemli tabi.

 

Kullan.

 

 

KULLANIN.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

?

..

Almost seven years after its original Kickstarter,

Star Citizen has now raised over $300 million in funding from its players.

As I write this, 2,711,428 people have pledged a total of $300,145,173, mostly through buying expensive digital spaceships for amounts that might make an ordinary person question their life choices

..

https://www.pcgamer.com/star-citizen-has-raised-over-dollar300-million-now/

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Alpha 3.10 geldi. Changelogda baya bişi var ama yorumlar yine gamebreaking buglar uzerine. 3.7den beri nispeten stabil bi patch yapamadilar. 

Ucus mekanikleri degismis diyor, en major olarak, sanirim sikayet ettigim seyle ilgili, gemi boyle çok spectator moddaymis gibi hareket ediyodu bi agirligi yokmuscasina, thrust verince CART diye gidiyordu. Yazdigina gore aninda thrust almayacakmis artik daha weighty feel diyor. Denemek lazim, test edip yazarim buraya tecrubelerimi.

 

https://robertsspaceindustries.com/comm-link//17711-Star-Citizen-Alpha-3100

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

1 milyar dolar topladıktan sonra gerçek gemi yaptık uçurduk o paralarla hayaller gerçek oldu diyip gemiye binmek isteyenler 100.000 dolar atsın marsa götürücez diyecekler sanırım. daha hala bu oyuna para yatıranlar var mı gerçekten merak ediyorum. 7 yıldır alpha stage e geldi. gerçekten yakından merakla takip ettiğim bir yapım. Bol şans

omersem tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

3.11 versiyonuyla ilgili bi kac yorum yapmak istedim. Pc upgrade ettikten sonra ilk bunu denedim haliyle. Nasil bi etkisi olacak merak ediyodum. Aslinda bisi diyim mi, cok fazla entity olan bolgeler (grim hex, area 18 vs.) Hariç solid 60 fps hatta üstü var..combat esnasinda falan dusme de olmuyor. Ancak cok bina mina sehir kivaminda yerlerde 25-30 fps, ama upgradeden sonra daha stabil calismaya basladi. Onceden zaten bu bolgelerde 10-15 fpa aliyodum.bi de haliyle input lag vari bi sey vardi. Simdi onlar yok. Bir de oyunu baya 3-4 saat oynadim ne bir crash, ne bir gamebreaking bugla karsilastim. Bu sure icinde space combat mission, tasima missionu, karada onfoot fps combat missionlari yaptim. Hicbir sey buglanmadi.

 

3.11 kesinlikle 3.10dan daha stabilmis onu anladim. Bir de oyuna olan umutlarim yine bi hafif tazelendi. Yani şu haliyle bikac polish yapip, persistency'i fixleyip endgame content ekleyip cikarirsin cikarsan. Ama cikarmayacak tabii ki lol

Yine de bir sonraki citizenconda ben major bi duyuru bekliyorum. En azindan squadron 42 icin alpha-beta tarihi alabiliriz bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

umutsuzca SC bekleyen ve o zevkini space engineers gibi oyunlarda tatmin edenler için starship evo'yu takip etmelerini öneririm. skywanderers'tı ismi ama değişti ve steam'da alpha gibi bir şey şu an. hiç olmazsa onu destekleyeyim dedim. github'tan falan ilgili bi developer'ı var, sıkı çalışan bi fransız.

 

https://store.steampowered.com/app/711980/Starship_EVO/

 

building sistemi harika. yine hareketli parçalar logic blocklar falan var, geçenlerde interstellar travel ekledi. gemi içlerine seamless girip çıkabiliyoruz, hareket halinde içinde falan gezebiliyoruz. content henüz yok, sistemler oturuyor. şu an yapılabilen tek şey building, interstellar travel, halo gibi ringworld'lere iniş. çok alpha yani ama akıyor oyun. başka yıldıza warp olurken bile loading neyim yok, sandalyeden kalkıp gemi içinde takılabiliyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...