Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

2 dakika önce, Tridz dedi ki:

13fps güzelmiş abi

oyuncu mu onlar hep

 

yeşil olanlar oyuncu yamulmuyorsam. ilk defa bu kadar oyuncuyu bi arada gördüm desem yeridir. ama zaten şu an instance'larda player limit var sanırım 24 kişi midir nedir. Umarım onu ileride arttırırlar.

 

bu 13 fps işinin de bi sürü yönü var. cidden 3.7'de falan kaymak gibiydi oyun. bu yeni gezegeni-şehri falan eklediler, bi de şimdi event bölgesini eklediler, oyuncu sayısı coştu, milletin gemileri kocaman kocaman büyüdü, o constellation zaten başlı başına şehir gibi mübarek. hepsini birleştirince fps'nin hali bu. gerçi Area 18'in hali böyle. Tili'yi almak için Hurston gezegenine gittiğimde yine 30-40'ları gördüm çok şükür.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukken en büyük hayalim borsaya girip Çok para kazanıp özel bir uzay gemisi yaptırıp bilinmeze doğru gitmekti. O zamanlar evimizde tv yoktu zaten yayında tek kanal trt vardı günde 3-4 saat gibi idi. Yorganın altına girer sanki uzay gemisinde imiş gibi hayal eder hayali düğmelere basardım. (tabii burada bir geri zekalı gelir kendini çok iyi biliyor o. İnsanlıktan nasibi almamış geri zekalı ıslandım diye mesaj atar) Ne kadar firmayı eleştirsek de ben teşekkür ediyor, @Xenocide dan al sinyali bekliyorum.

 

 

 

akirafes tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bitse tam @akirafes lik, hatta şöyle sahne anlatayım, oyun içinde şehirlerde Business districtler var, oralarda oyun içi BORSA takip ekranları var. Lakin şu anda oyunda böyle bi content yok ama herhalde roadmap'in içindedir.

"Al" sinyali veremem. Çünkü oyun şu anki hiçbir hayalini karşılayacak aşamada değil. Top seviye bi bilgisayarın yoksa bi kere en başta frame rate sıkıntıları çekeceksin. Onun harici muazzam buglar, glitchler, yarım yamalak çalışan görevler, patchler arası character wipe'ları (her ne kadar paralar artık wipelanmayacak dense de şu ana kadar hep bi sıkıntı çıktı ve paralar da wipelanmak zorunda kaldı.)

Sadece şunu diyebilirim, oyunun birgün "biteceğine" inanıyorsan, al, dursun kenarda. Arada benim gibi girip yapım aşamasındaki gelişmeleri incelersin. Ben şahsen bir gün biteceğine inanıyorum, hatta burda çok dalga geçiliyor bu konuyla ilgili ama ben yapım aşamasındaki gelişmeleri gördüğüm için inancım mevcut. Ha ama şu eleştiriyi de yapmam lazım, son bi kaç sürüm biraz hayal kırıklığı oldu. Gerek performans düşüşü, gerek eklenen content olarak. 4.0'da güzel bi sıçrama bekliyorum, olursa hayaller tazelenir. Ama tekrar söylüyorum, şu anki haliyle oyunun release olmasına en aşağı 2 sene var. yani alırsan 2 sene boyunca hayalindeki oyunu görmeyi bekleme. 

Kişisel tavsiyem, şu an 1 hafta bedava zaten. Gir, oyna, test et, gezegenlere git. girebilirsem ben de yardımcı olurum. beraber gideriz. Varolan sistemler hoşuna giderse, gördüğün kanser buglar "sıkıntı değil bunların hepsi çözülebilecek şeyler, zamanla bu oyun adam olur" dersen, parasal açıdan da bi sıkışıklığın yoksa, en ucuz paketlerden bi tanesini al dursun. ama tekrar tekrar söylüyorum, şu anki haliyle aman diyim "hayallerimi uygulayabileceğim oyun işte bu, alayım oynayayım" kafasıyla satın alma. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun tüm engellemelerine rağmen sonunda öğrenip başardım Mic-L1'e geldim takılıyom. şunları sorucam:

şimdi bu free fly'da contract'lar alıp yapıyoz heralde başka bi olay var mı?

sistemde görünen tüm gezegenlerde iniş yapılan yerler var mı? 

etkinlikte bu aegis ve freelancer dışında gemiler olacak mı?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@razzRaziel

 

contract alıp yapabilirsin, mining gemisi edinebilirsen (free eventte mining gemisi olacak mı bilmiyorum) mining yapabilirsin, onun dışında pek bi şey yok. gezegenleri gezmek şu an için en keyiflisi olabilir ama sdf farklı biomelarda farklı gezegenler var. çok farklı contractler var, mesela investigation altında cave'lerde kaybolan clientları bulma görevleri var, cave sistemlerini görmek için güzel. ayrıca Multi-Tool diye bi araç var, cave'lerin içnde küçük madenler oluyor. onları minelamak için kullanıyosun. Free week bitmeden 1 kere yap derim bu işi, görmek için. şehirlerdeki silah dükkanlarında satılıyor multi-tool, bi de onun mining head attachmentını satın alman gerekiyor. yalnız yanlış hatırlamıyorsam Lorville'de silah dükkanı yok.

Bi de missing client'ı bulmak bazen çok zor olabiliyor, klostrofobik aktiviteler yaşayabilirsin keza caveler baya büyük oluyor genelde.

Özetle oyunda varolan aspectleri contractler üzerinden farklı görev türleri alarak deneyimleyebilirsin. FPS combat görevinden, patlamış uzay istasyonunu zero-g ile inceleme görevleri, mağara görevleri, mal taşıma görevleri, bounty hunting görevleri vs. bi sürü var.

bütün gezegenlerde mutlaka inebileceğin bi point of interest var mı bilmiyorum ama bütün gezegenlere inebiliyosun. bi tek Crusader gezegenine inilmiyor o da gas giant zaten.

Bazen bazı görevler direk quantum travellayamacağın noktaları gösterebiliyor, özellikle kaçak mal taşıma görevleri. gezegenin üstündeki bi base'e gitmeni istiyor ama base'e en yakın quantum travel yapabileceğin nokta 400 500 km uzaklıkta olabiliyor. o 500 km'yi normal uçuşla gitmen gerekebiliyor.

Etkinlik dahilinde her gün 4-5 farklı gemi rentleyebiliyosun. senin bulduğun Aegis ve Freelancer event dahilindeki gemiler değil bu arada. Freelancer'ı bi süredir oyundaki herkese default veriyolar, bi bug mı ne varmış artık nedir bilmiyorum o yüzden vermişler. Aegis Titan da yeni katıldı bu kervana onu da herkese verdiler. Deneyebileceğin diğer gemiler direk Vehicle panel'de gözükmüyor. bi önceki sayfada mı ne bi guide koydum, Area 18 bölgesine gidip, invictus sergi alanını bulup, gemi sergisi odasına girip ordan manual gemileri rentlemen lazım. ondan sonra vehicle panelde gözükmeye başlayacaklar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gittim carrack aldım geminin içinde kayboldum sdfs. nese geri koydum ya 12 kişilik falan galiba bu. bi de yükleme problemleri var baya meshler falan görünmez oluyo geminin içinde.

bpYAxP.jpg

 

yalnız fuar olayını çok iyi yapmışlar, sesler falan baya fuarda hissettim heh. foto çektirmelik yerler falan koymuşlar detaylara bittim. gerçi genel olarak detaylar ve atmosfer çok başarılı.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı carrack sendromunu ben de yaşadım. sonra pilot silahı olmadığını görünce ben de yerine koyduım. ama pilot koltuğundan kalkıp gemiden çıkmak 3-4 dakika sürüyor höh anasını. 3 katlı, asansörle falan dolaşıyosun gemide.

 

ben sana bikaç kere invite attım ama görmedin herhalde sdf nickin aynı ise ekledim oyundan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...