Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

Server tarafında bissürü sorun var. Trade konsolları, görevler falan hep bu yüzden çalışmıyorlardır. Dün hotfixlediler serverları, bir ara düzgündü ama sonra yine bozdu.

AI yok gibi bir şey şu an. Hem flight hem FPS AI. Önümüzdeki sene ama SQ42 için aktif şekilde geliştirilecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Hourstan'a 740 civari yakiyor Olisar'dan. Bi garip geldi acikcasi, storage baya dusmus tabi ama nedenini anlamadim lakin fuel storage geminin disinda, kanatlarda extra attachment olarak duruyor.

Orta kargo alaninda extra birseyler var deep space expedition namina herhangi bir mekanik daha konmadigi icin nedir ne ise yarar o aletler bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avenger Titan en iyi starter, bir üzeri orta boya çıkmak istersen Cutlass Black veya Freelancer işini görür. Starter pack'i aldıktan sonra Mustang/Aurora'dan Titan'a CCU'lamak 15-20$ mı ne.

DUR'un içindeki ekstralar jump point scanner vs. Exploration'la alakalı şeyler. Sistemler arası geçiş yapabilmek için jump pointlerin yerini bilmek/bulmak gerekli. MIS'le DUR'da storage baya yerlerde. MAX 120 alıyor, düz lancer 66 , Cutlass da 46 gibi bir şeydi, DUR'la MIS hepsinden düşük.

Bu arada hotfixlediler bugün serverları, son 5-6 saattir çoğu şey düzgün çalışıyor. FPS AI'ın çalıştığını gördüğünü söyleyen user bile gördüm Hurston'daki bunker missionlarının birini yapıp. Flight AI da yerinde dönüp ateş ediyor, missile falan atıyor hafif hafif. Trade Kiosklar/Shoplar falan çalışıyor hep. Tek bayık şey kokpiti açılabilen gemilerin random şekilde kokpitleri açılıp kapanıyor. Bir de DUR ve MAX'de kilit yok sanırım (DUR'a bakmadım da normal lancer ve MIS'te var, MAX'de yok eminim). 600i'nin bir de asansörleri sorunlu olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JT şart değil artık bu patch düz de para kasılıyor.

7.5k, 9k reward'lı kutu taşıma görevleri var, bir yandan da trade yaparsanız iyi kasılıyor da medium size ship lazım jump mesafeleri baya yüksek.

Alternatif olarak BH yaparak da kasılıyor 3-4k rewardlı görevler mevcut.

Oyun içi gemi de alınıyor da çok kasmak gerekli. Oyun içi gemi kiralama geldiğinde ama o rahat olur muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaya karışık abi cevabım. PU'da gemi kiralama gelince her patchte reset de gelse kiralamak zor olmaz. Geçmişte zaten REC(Rental Equipment Credits - AC'de[Arena Commander] kazanılan) ile her şey kiralanıyordu, şu aralar AC'yi pek sallamıyorlar PU ve SQ42'den dolayı. Gene REC kiralama sistemi var da pek incelemedim açıkçası, bugları var ama sanırım ve bir de gemi loadoutları değişmiyor galiba. Eskiden bütün gemilere erişim vardı da son dönemde biraz paywallın arkasına aldılar bir de sanırım gemi satışlarını arttırmak için. PTU'da bile test gemilerini sadece ilk wave'e falan açtılar mesela en son.

Bu aşağıdaki UEC/$ tablosunda REC kiralama fiyatları ve fiyatları olmayanlar için projeksiyonlar mevcut. Bu tablonun geçerliliği de şu şekilde, şu anki oyun içi UEC fiyatların gelecekteki fiyatlara en yakın şekilde belirlendiğini belirtti CIG, o açıdan anlamlı bir tablo. Şu an 9k veren görevler var, 5-10 tane yapıp istediğiniz small/medium gemiyi kiralarsiniz yakında tahminim. AC'den gelen REC ne durumda bilmiyorum ama REC'le kiralanan gemiler PU'da kullanılamıyor olabilir.

Tablodan görüldüğü üzere UEC/$ geminin büyüklüğü arttıkça doğru oranda yükseliyor.

VR'a şu an pek uygun değil, çok hareketli oluyor combat falan motion sicknessla birleşince kötü sonuçlar veriyor anladığım.

Faceware bir kamera geliştiriyor CIG'yle ortak şekilde, hem FOIP için hem de head tracking için, o veya başka bir webcam gelecekte iş yapabilir da acelesi yok.

Çift joystick baya keyifli de flight model değişecek martta, ondan sonra ne olur belli olmaz. Tahminen ama gene çift joystick efektif olur çünkü CIG official olarak da support veriyor combat community'sinin büyük kısmı çift stick kullandığı için. Klavye-mouse'tan sonra çift stickle immersion ve combattan alınan keyif tavan yapıyor. Marttan sonra yeni flight model gelince AC baya dolacaktır bir de tahminim çünkü herkes o patch'i bekliyor AC'ye dönmek için lakin ESP 1 senedir falan bozuk, baygınlık geçirtiyor combatta.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de legend bırakıyım:
AC = Arena Commander: Oyun içi oyun ve PVP Arena ortamı. SC evreninde flight simülatörü olarak geçiyor. PVP/PVE Combat ve Racing mevcut.
PU = Persistent Universe: MMO'nun geçtiği evren basitçene. İleride Star Citizen isimli oyuna dönüşecek.
SQ42 = Squadron42: CIG'nin ilk çıkaracağı ve Star Citizen'la aynı evrende geçecek single player oyun.
PTU = Public Test Universe: Patchlerin en ham halinin CIG internal QA'sinden geçtikten sonra Evocati testerlara düştüğü yer. Zamanla bütün backerlara açılıyor.
Evocati: Backerlar arasından seçilmiş, NDA altında her patch'in kötü hallerini kapalı CIG internal QA'yle birlikte test eden 800+ kişilik oyuncu grubu.
UEC = United Earth Credits: Oyun içi para
aUEC = Alpha United Earth Credits: Alpha'da oyun içi paraya verilen isim.
REC = Rental Equipment Credits: Arena Commander'daki currency'nin ismi. Gene Arena Commander'da gemi ve ekipman kiralamak için kullanılıyor.
CIG = Cloud Imperium Games: Oyunu yapan, sahibi ve CEO'su Chris Roberts olan firma.
ESP = Enhanced Stick Precision: Joystick kullanıcılarına combatta aim almayı kolaylaştıran oyun içi mekanik.
FOIP = Face over IP: Webcam'inizin yüz mimiklerinizi takip edip oyundaki avatarınıza canlı olarak aktarması teknolojisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...