Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

Bir de gamepad'e 200€ çılgınlık, 250€ zaten 1 tane joystick(base+grip). Ömür boyu kullan, sıkılırsan da 2.el sat. Bozulabilecek bütün plastik aksam zaten grip'in üzerinde, o da değiştirilebiliyor.

TM Warthog'u olanların mesela baseleri çok sık bozuluyor plastik ball gimbal olduğu için, Virpil WarBRD base alıp ona takıyorlar Warthog gripi:

https://i.imgur.com/4lJlhav.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Klavyede analog eksen yok.

Sol ele joystick, sağ el mouse oynayanlar da var da o da dertli.

En temizi çift stick veya çift stick + pedal. Sol ele Virpil Constellation Delta'yı koyunca üzerindeki wheel direk zoom + throttle işlevi görüyor.

Neyse şimdi yeni flight model da gelecek de belki HOTAS daha başarılı olur. Gene de throttle'da ministick, rocker vs. bir analog input lazım strafe vs. için.


strafe için analog inputa çok ihtiyaç var mı ki ya? benim x52'nin throttle'da bi tane minicik bi şey var, mouse'u kontrol ediyo zaten analog yine, ama ben throttle'ın üstündeki digital input var onu kullanıyorum strafe'te.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2017'nin sonuna kadar olan financial statementlarını da koymuşlar. 2017 sonu 14M $ varmış bankada ama 46M $ cash injection olmuş şirketin %10'unu sattıklarında, 2018 financial'ı yok daha da sırf anniversary sale'de 8M civarı pledge vardı giriş.

Tabi şirketin %10'unu 46M'e satmak demek 0.5B $'lık şirket demek şu an CIG, hisselerin çoğu da CR'da ama pledgelenen paranın da tamamına yakınını yakmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cloud Imperium (both the UK Ltd and the US LLC legal entities) have agreed a private investment from an external party amounting to approximately $46 million in exchange for new shares being issued (113,861 in each of the UK and US entities), amounting to approximately 10% of the overall company. This gives the various entities a combined valuation of approximately $496 million once the new money is taken into account.

Two new board members join the boards of both the UK and US entities, these being Dan Offner, representing the new investors (Clive and Keith Calder), as well as Eli Klein who is a long-time friend of
Chris Roberts and has apparently been a sometime advisor in recent years.

Board and company control remains with Chris Roberts as Chairman, CEO and majority shareholder.
Money to be used for marketing and business development initiatives as Squadron 42 and Star Citizen head towards launch.

CIG will release full historical financial details from 2012 through to 2017 via a new corporate website.
Squadron 42 roadmap released and is expected to be feature complete by the end of 2019 with alpha/beta in 2020.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...