Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

Bilmem kac milyon dolara bu herif bu oyunu yapacak tabi o da yaparsa gercekten.
En sonunda biterse artik alacak eline oyunun hafiza diskini. Hesabima 100 milyon dolar toplanmazsa yakarim bu diski de oyunu da diyecek. Yakarim bastan baslarim yapmaya diyecek.
Para veren mallar da tabi:
-Yapma ebi aman al diye gene para verecekler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fatura gormeme gerek yok, akil var mantik var. adamlar para toplamaya basladigindan beri surekli genislediler, her hafta yeni tasarimci/yazilimcilar katiliyor. adamlar kendilerine sifirdan mo-cap studyosu, sifirdan profesyonel ses kayit studyosu kurdu. bunlarin ustune oyunun ustunde sadece bir degil amerika ve avrupada 6 ayri studyo calisiyor

CIG Texas -US (engine, persistent universe)
CIG Los Angeles -US (engine, persistent universe)
Foundry 42 -Ingiltere (Singleplayer campaign)
Behaviour Interactive -Kanada (FPS)
CGBot -Meksika (Art assets)
voidAlpha -US (Server backend, web integration)

hadi butun bunlari gectim, chris roberts dediginiz adam wing commander, privateer, freelancer gibi efsanevi oyunlari cikartmis. sonra film endustrisinde yillarca calismis (Lord of War'in yapimcisi kendisi). bu adam mi dolandiracak sizi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bu adam oyun developer'i yillardir. Neden heseyi sifirdan kurma ihtiyaci duyuyor? Sonucta sen araba ureteceksen urunle cikarsin insanlarin karsisina. Tuketicinin karsisina Araba yuretecem bi fabrika parasi please diye cikamazsin. Pardon ya cikabilirsin simdi Jet Fadil'i hatirladim. Siirt'te fabrika acicam, Proton araba uretecem diye soguslemisti bizi.
Bankadan kredi istersin vermez mesela. Ama malzeme alirsin sozde sifir 50bin euro fisini gosterirsin onu finanse ederler. Gercekte 5bin euro ikinci el malzemeyle calisirsin.Parayi isletirsin. Itiraf gibi oldu lan. (Oglum Bilal paralari sakla geliyorlar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...