Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

Oyun bu zaten, insanlar para verdikçe, güneş sistemi - uzay gemisi falan ekliyorlar. :) İzlediğim vidyodalardaki biri doğru söylüyorsa şimdiye kadar 300.000 kişi en az bir adet gemi almış, hangarında dolanıp duruyor..

Umarım oynama kısmı da yakın bir gelecekte çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

temel sistemleri geliştirsin, bir noktadan oyun başlasın ondan sonra weekly, monthly ne ise update etsinler işte. sistemin sürekli olarak büyümesi ve gelişmesi tabii ki inanılmaz güzel bir şey ama hangi noktada oynanabilir hale gelecek ben bunu merak ediyorum :)

yani şöyle bir bakıyorum sanki 2015 q2'e kadar oyun gerçek anlamda oynanabilir halde önümüze çıkmayacak gibi. bilmeden tahmin ettim ya fact falan değil yani asdasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malı görmeden devlerin dediğine inanmıyoruz artık zaten, satsın diye herşeyi diyor adamlar cidden.

ay şu feature u da ekledik (görmüyoruz bide bunu zaten) demek başka bişi bunu fikirden kağıda geçirip concept çizip 3d yapıp whiteboxing cart curt yapıp oynanabililr hale getirmek aylar süren başka bişi çünkü.

bkz son yıllarda çıkan 325223 tane AAA "revolutionary" oyunun beta halinde çıkması.

en feci örneklerden biri x-rebirth var misal yakın dönem:

expectation:

++ Every ship you see has a task. Stop a freighter from reaching its destination and its cargo will be stopped too, causing prices to rise. ++

reality:

More than 99% of ships (this is not an exaggeration) circle around stations in an endless loop, all caught up in a slow moving pointless traffic jam. They aren't going anywhere, have no goals and just keep doing this loop forever.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok artik elbron

41.000.000 dolar stretch goal

Procedural Generation R&D Team – This stretch goal will allocate funding for Cloud Imperium to develop procedural generation technology for future iterations of Star Citizen. Advanced procedural generation will be necessary for creating entire planets worth of exploration and development content. A special strike team of procedural generation-oriented developers will be assembled to make this technology a reality.


inilebilir gezegenler dolasilabilir ve buyuk olacak ve indiginde bir manasi olacakmis.

ya abicim allah icin abartmayin artik. bunu yapsinlar ellerine gozlerine bulastirmadan icinde yasariz artik.

bu arada bu konuda http://kingdomcomerpg.com/ ile kol kola calisabilirler.. aciklama var bu konuda chris robertsden. stretch olursa sanirim bunlara verecekler, yaratin lan random dunya seklinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...