Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

planetary nasıl acaba yükleme ekranı falan var mı. bir de oyun yapısını merak ediyorum quest mi olacak corp clan guild gibi bir şeyler var mı, pvp pve vs. tek bildiğim bende kesinlikle çalışmayacak şahane görüntüler detaylar ve uzaya kaçıp gitme isteğini arttıran gemi kullanma sahneleri. eve online'ın augmented reality versiyonu gibi. tam oculus rift'lik bi oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

ya bu dog fight neden gelmedi hani kasım aralıkta geliyordu


kasim-aralikta ciksaydi cryengine netcode'unu kullanarak cikacakti, oyuna gosterilen ilgi uzerine kendi netcode'lerini bastan koymaya karar verdiler. en son yaptiklari livestreamde gosterdiler zaten, DFM hazir netcode'u bekliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son okuduklarima gore pax east'te yapacaklari sunumda gosterecekler, yani pax east icin hazir olacak dfm

tarih: 11-14 nisan

cok umutluyum bundan ya, yillardir hicbir oyun icin bu kadar heyecanlanmamistim. adamlara istediklerini yapabilsinler diye blank check verdik resmen, kaliteli sci-fi mmolara hasret kaldik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son versiyon hangar modulunu cektim simdi 4.4 gb mi ne. bu oyun ciktiginda 40-50gb olur herhalde, arti pc leri yenileriz gibi..

cok iyi olmus baya gelistirmisler. tabii bu sadece hangar komple bir uzay ussu nasil olur hangi pc kaldirir bu grafiklerle bilemem :)

akvaryum falan eklemisler hangarimiza cok hos duruyor. gemi zaten basli basina acaip.. icine girme oturma vs cok iyi. bu gemilerden 10 tanesi ayni ekrana gelse kitlerim su anki pcmi rahat.

cok detaylilar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su wormhole muhabbetleri, hangar mantigi, detayli character/avatar vs. cok guzel seyler.

Surekli evren ve icin de yapilabilecekler genisleyecek demesi de sahane. Eve online nin yapmaya ugrastigi seyi yapiyor adam ama server mantigi nasil olacak, 200-300 kisilik shard lar olacaksa gunumuzun oyunculari ne kadar devam eder supheli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu 3 farkli sekilde oynayabiliyorsun genel olarak. buyur bro.

olayimiz su :

Squadron 42 is a single/co-op multiplayer game like Left 4 Dead but space combat/trade sim

Star Citizen the home server version is a bunch of players hanging together like Minecraft on a server but a space combat/trade sim (private server kuruluyor)

Star Citizen the Persistent Universe is thousands of players like WoW, UO or Eve on a hosted server but a space combat/trade sim

The Persistent Universe will be, by definition, an MMO experience: Massively Multiplayer Online.

there will be no "skill" or "level" grind, there will be "no" tiered equipment (you'll have a choice of a number of manufacturers, all with their relative strengths and weaknesses, but the intent is to stay away from Green Tier/Blue Tier/Purple Tier type equipment rankings), and there will be no "classes" (unless you count different ship-types, all of which will be so highly customizable as to limit the degree to which any of them can be "pigeon-holed" into a given role).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...