Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen


jagd

Öne çıkan mesajlar

Wing commander serisinin yaratıcısı (+privateer + freelancer da direktör ve dev ) Chris Roberts yeni bir space sim için duyuru yaptı .Buna göre oyun hem single player hem online oynanabilecek ve massive oyuncular tarafından şekillendirilecek bir evren yaratmayı hedefliyor.
Oyun guild wars gibi B2P olacakmış.

Bunun için 2m dolar startup toplamayı hedefliyormuş ayrıca bizi ilgilendiren kısmı PC oyunları epeydir yaratıcıliktan ve sınırları zorlamaktan uzak bu bakış açısını (mantığı ) geri getirmek istiyorum demiş olması.

http://starcitizen.robertsspaceindustries.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Roberts_%28game_developer%29
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Reflective said:

Bu hızla 5.5m rahat toparlar. Belki 6m bile toplarlar. Deli gibi para akıyor...
Hoşuma gitmeyen olay baya ingame item satıyorlar bkz*


oyunun niteliklerinde `no pay to win` diyor.. o linkteki seyler hem sacma sapan pahali hemde sanirim oyunun yapimi asamasinda destek oldugu icin mevcut. yani releaseden sonra boyle bir seyin olmayacagini varsayiyorum `no pay to win` sloganindan.

ayrica tek bir gemiye 110 dolar veriyorsa oyun daha yokken, ve oyunun var olmasina imkan taniyorsa bence hak ediyor o kisi boyle bir avantaji.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6.373.000 $ toplanmış, sitesinden 4.239.000 $ + Kickstarterdan 2.134.000 $ toplam 6.373.000 .Bu rakamlarla bugüne kadar yapılan en büyük private funding /crowdfund ( şimdi bunu nasıl tercüme etsek? özel fonlama iyi gibi amada tam karşılamıyorda sanki ) oyun olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
biraz araştırdım, gemilerde olay şöyle,

bu gemilerin hepsi oyun içinden alınabiliyor fakat, şu an backer olarak alırsan gemilerde ücretsiz life time insurance oluyor. Fakat bunlar büyük ihtimalle tier 1 gemiler, ilerde cok daha babaları eklenir ve bunlardaki insurance çöp olur, ama elbetteki bazı gemiler oyun başında büyük avantaj sağlayacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...