Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Seçimi


Sacros

Öne çıkan mesajlar

Hangi alanları seçtiniz? Yararını ya da zararını gördünüz mü?
Seçecekler hangi alanı seçecek?
Ben FM seçmeyi düşünüyordum bu zamana kadar ama şimdi emin değilim, EA mı seçsem yoksa daha da değişik birşey mi seçsem...? Aranızda hiç spor/sanat seçen var mı???? Yardım edin.? :( Severek yapacağım birşey olsun istiyorum[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an dil bölümündeyim ben. Geneld ebi ön yargıyla yaklaşılır bu bölüme ki şöyle bi kanı vardır insanlarda:''Bu bölüme gidenler hiç bi vasıfı olmayan insanlar'' diye.Öncelikle şunu iyice belle ki insanların bu tarz yorumlarına kesinlikle lulak asmamalısın açıkçası ben çok çektim bölüm seçimi yaparken bu tarz muhabbetlerden.
Peki bölümümden memnunmuyum?? Evet memnunum..Sana kendi bölümümün eksisi üni bölümleri ve uni sayılarında pek fazla seçenek olmaması,artısı eğer meraklısıysan hakkaten zevkli ve ilerde para kazanabileceğin bi bölüm.[hline]Dramar on Albion/Kay
Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin

[b]the blue mists of the night[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya FM seçsem feci sıkılacağımı biliyorum, çalışmak gerekiyor bayaa. EA seçsem tarih ve coğrafya var nefret ettiğim, Sosyal bölümünü seçmem asla, dil de düşünmedim kaldı geriye spor ile sanat... ya FM ya EA ya da spor, spor seçip mutlu olurum ama hayatımı mahvederim ya da FM seçer kasa kasa liseyi bitiririm, yaa da EA seçer şöyle böyle az sıkılarak mezun olurum. :-? :([hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...


[Bu mesaj ReaperXS tarafından 26 May 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FM işkence açıkçası. TM ise çok daha kolay. Bizim okulda TMlerle fazla ilgilenen yok, sorun çıkarmadıkları sürece.

Yani adamların kafadan her gün bi 3-4 dersleri boş oluyor, sınavlarda resmen kopya çekmelerine izin veriyorlar. Ama bizde nası? 2 tane hoca birden duruyor binbir şekile giriyoruz sınavda ehe :)

yani çoğu kişiden de aynı şeyi duydum, bilmiyorum tabi gelecekteki seçimine bağlı birşey bu. Mühendislik mimarlık vs. düşünüyorsan FM zorunlu ama ben turizm okuyacam çıtırları götürecem diyosan durum farklı ;)

Choose your destiny.[hline]Fizban (11:46 PM):
ben öle şirin kızları seviom abi
çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın


"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kafam basmasına basıyor da mühendislik vs. tipi şeyler düşünmüyorum. FM derslerinde canım sıkılıyor benim, çalışma isteğim yok oluyor tembelleşiyorum.. pff... FM'den mezun olsam tıp okumayı düşünüyordum ... offf delirecem ya, TM'den mezun olursam da turizm falan asla düşünmem, ne bilim reklamcılık, iktisat ya da felsefe türü şeyler seçerim :([hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 26 May 2003 20:46 tarihinde demiş ki:
aman öss yi açma :p


:-P neyse ya aynı problemi yaşayan ya da yaşamış olan yok mu? vardır mutlaka, çıkın ortaya bakimm :-P[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alan seçerken derslerine, zorluğuna göre tercihte bulunma. Kafandaki meslek hangisiyse ona uygun bir alan seç. Sonra iyide ben burda okumak istemiyordum ki diye üzülmezsin. Eğer kafanda belirli bi meslek yoksa dersanelerin yaptığı meslek rehberleri var. Bul bi tane onlardan oku sonra kararını ver.

Spor-sanat tavsiye etmem eğer bunlara bi yatkınlığın yoksa. Sadece liseyi rahat bitirebilmek için yanlış bir bölüm seçme. Severek neyi yapabileceğine ancak sen karar verebilirsin.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenim
hocalarla takışırsan (bakınızı fizikçi) fiziğinde ilk dönemden ikinci döneme 5 4 3 2 1 0 gibi ahenkli bir not dizilimi görürsün (fen seçtiğine de pişman der)..
aman diyim doğru okula geç (yada ne bilem kolay ookula (6kırıklı ççocugun başka okulda 3 den aşağı notu yok) geç)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FM'de güle oynaya bitirilmiyor mu ya :( :-P
Kenan Evren Anadolu Lisesi'ndeyim, sıkıyorlar yani ne diyeyim, resmen yani sıkı çalışmayacaksan git TM'ye diyorlar ve TM öğrencisine bi nevi ezik muamelesi yapılıyor.[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 27 May 2003 00:29 tarihinde demiş ki:
Bana kalırsa FM seç. Eğer çok zorda kalırsan, üniversitede EA lık bölümünün geçerli bölümlerine tercih yapabiliyorsun zaten. Birde ea lıkların yapamadığı fen sorularından da bir miktar yapabildiğin için üstlerine geçiyorsun..


ehhmm yapmadığı olacaktı o...[hline]Wasn't it funny? Let's try something else...

ICQ:84232487
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...