Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Lig TV'nin haberine göre..

hala inanmıyorum döndügüne.. Lig Tv çok agır sıcıyo çünkü son zamanlarda.. 3 gün öncede Lig Tv'nin haberine göre dönmüştü.3 gün sonra belli degil aykutun durumu demeye başladılar..Fenerbahce.org'dan veya Aykutun agzından tamam döndüm devam ediyorum demedigi sürece bu rüya devam edicek..Uyandırılmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Felipe acaip bi topçu olacak valla sdf


Aykut takımdan gitcekleri bildirmiş;
Semih, Bienvenu, Özgür Çek, Serdar Kesimal

Şu Özgürle Serdara o kadar yazık ediyorki Aykut öyle böyle değil. Selçuk Bekir Egemen Caner gibi yetolar oynarken bu iki çocuğa şans verilmedi, 3-5 sene sonra yıldızlaştıklarında geri almaya kasarız ikisinide.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası “Meireles bana tükürdü” raporuyla gündemi belirleyen hakem Halis Özkahya, “Bazı görüntülere göre Meireles tükürmüyor” şeklindeki iddialara sert tepki gösterdi. Yazdığı raporun arkasında olduğunu vurgulayan Özkahya, “Tükürüğü yiyen benim. Bunu benden iyi kimse bilemez. Ekrana gelen görüntülerde bir tuhaflık olduğunu ben de düşünüyorum. Görüntüler arasında farklılıklar var. Benim vicdanım çok rahat. Gerçek elbet ortaya çıkacak” şeklinde mesaj yolladı.

Olaylar çok uç nokta yalnız.
Hakem yalan söylüyorsa ve hala bunları iddia ediyorsa adam sizofreni falandır. Hakemligi bıraktırıp tedavi etsinler.
Yok, Ligtv'nin 4 gün sonra peydah olan ve farklı açılardan farklı yorumlanan görüntülerinde oynama falan varsa kapatsınlar dükkanı gidelim zaten. Boşuna oynuyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Atilla Türker şu ülkenin spor medyasındaki en büyük provakatörlerden biridir yalnız. Serhat Ulueren ile yarışabilecek düzeyde kalitesiz bir adam, 2-3 isabetli haber yapması iyi gazeteci yapmaz.

Şike soruşturmasında söylediği yalanlar ve anında değişen fikirleri de ortada yani,

UEFA'da 8 yıl ceza yok olmaz öyle şey diye dolanırken aynı günün akşamında 8 yıl ceza gelebilir haberleri teyit edildiğinde,"gelir gelecektir de" diyip sabah ki duruşunun tam aksini ortaya koyabilen bir tiptir. Ayrıca Emenike'nin para sayma geyiklerini de ortaya atan adamdı yanılmıyorsam, atmadıysa da olduğunu iddia ediyordu ciddi ciddi


Wot'un kısası soruşturma devam ederken Halis'i konuşturtmazlar, kendisi de konuşmaz. Yani yalan haber direk, ama hakem tabii ki rapora yazdığını savunacak çünkü aksini iddia ederse sahte rapor hazırlamaktan hapise kadar cezası var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...