Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demir Demirkan yine geri planda bırakıldı


Dagger

Öne çıkan mesajlar

Şarkının sözlerini yazan, bestesinde Sertab'a yardım eden Demir Demirkan'ın ismi sadece laf aralarında geçiyor. Çok geri planda bırakılmış gibi geliyor bana. Hiç bir yerde onun müzik geçmişinden, Pentagram'dan falan bahsedilmedi.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geri plandamı? Hiç sanmıyorum. Sokakta geçen hangi adama sorsanız onun ne kadar katkısı olduğunu bilir. Sonuçta şarkıyı Sertap söylemiştir onun daha önde olmasından daha mantıklı bişey göremiyorum. Ayrıca Pentagram geçmişininde konuyla bir alakasını kuramadım?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilk başlarda demir demirkana haksızlık edildiğini düşündüm.
ama sonra hiç de öyle olmadığını farkettim.

gazetelerde, televizyonlarda, hep şarkının sözlerinin demir'e ait olduğunu, müziği de sertabla birlikte yaptığını anlatıp duruyorlar. Hatta eurovision yarışmasında sertab erener sahneye çıkarken altta yazdı söz-müzik felan.

Sertab erener'in önüne geçemez hiçbiryerde. Çünkü demir çıksa, birinci olamazdı. Birinci olan sertab erener.[hline]You want a piece of me, boy?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...