Kaliko § 02 Eki 2012, 20:37 Grast said: Çok iyi oynadı avrupa fatihi Galatasaray. Direkleri geçemedik. Yenildik ama lider çıkar kupayı kaldırırz. Herşey toz pembe çıkalım taksime mağlubiyetimizi kutlayalım. Haydi herkes Floryaya Arsenal-GS Uefa finalini izliyorsun herhalde TRTsporda? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
CoCa123 § 02 Eki 2012, 20:37 AHA GOLLL. nihahaha Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Seele § 02 Eki 2012, 20:37 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
vivavale § 02 Eki 2012, 20:38 neyse gsli patilere gecmis olsun diyelim ve tabii ki zaaaaa Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Teodor § 02 Eki 2012, 20:38 homo yamyam dansı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
pontipati § 02 Eki 2012, 20:38 ulan orduspor ezerdi yazıklar olsun ya ayıp be Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle § 02 Eki 2012, 20:38 Bu alan denen adamı sabaha kadar tokatlayacağımı söylemiş miydim? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
moriarty § 02 Eki 2012, 20:38 tam bi ZAAAAAAAAAA haftası bizim monchengladbach maçındada siz yaparsınız sdfjk ZAAAAAAA Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Cthulhu § 02 Eki 2012, 20:38 Buraka ofsayt çalıp şuna calmayan hakemin abv Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
forgiver § 02 Oct 2012, 20:38 abi otobüsü kurcan ya sanki cl kupasına göz diktik kontratdan çok rahat yürürüz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eski § 02 Oct 2012, 20:38 eski said: pzeroya guvenip bastım bragaya paraları.hadi hayırlısı Teşekkürler Pzero,teşekkürler Türkiye! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle § 02 Oct 2012, 20:38 Grast said: SeaGle said: Fener şu oyunu oynasın diye evladını satacak fenerliler biliyorum.sana golü atan bragalının dansını yapıyorum lapdance sevmem ki =/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Myshkin § 02 Oct 2012, 20:38 SeaGle said: Fener şu oyunu oynasın diye evladını satacak fenerliler biliyorum. kendi evinde 1-0 yenik durumdayken 40 dakka doldurma topla gol aramaktan bahsediyorsan getir bakalım o fenerlileri zaaa Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Grast § 02 Oct 2012, 20:38 Kaliko said: Grast said: Çok iyi oynadı avrupa fatihi Galatasaray. Direkleri geçemedik. Yenildik ama lider çıkar kupayı kaldırırz. Herşey toz pembe çıkalım taksime mağlubiyetimizi kutlayalım. Haydi herkes Floryaya Arsenal-GS Uefa finalini izliyorsun herhalde TRTsporda? Yok geçen Man UTD maçından sonra herkes burda bayram havasındaydıda ironi yapiyim dedim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
forgiver § 02 Oct 2012, 20:38 BRAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Deathblade § 02 Oct 2012, 20:38 Hatalarımızdan ders aldık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
CoCa123 § 02 Oct 2012, 20:39 fatih terim bırak şu görevi artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor § 02 Oct 2012, 20:39 İtirazı olan yoksa PZero'yu banlıyorum? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
chagy § 02 Oct 2012, 20:39 So much for hell der, üstüne bir bardak su içerim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Robert_Poche § 02 Oct 2012, 20:39 braz a üzüldüm yav, harbiden umutluydum su gsden avrupada bu sene ama malesef yine olmadı... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
PZero § 02 Oct 2012, 20:40 maçın başında sarıgülün bebesi bragayı takım yerine koymuyordu :D ama elin adamı acamadı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş