Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Galatasaray - Braga, 2 Ekim Salı 21.45


kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Bence o ortaya kaçmalar esas problem. Evet topa sahip olmaya yardımcı olabilir, ama kanada inmeni engelliyor ki bu tarz bir şeyin futbolda yeri yok bence. Mesela Emre Çolak içeri dalmaya seven bir oyuncu çünkü basıp gidemez, kanada inmiyor. İçerisi zaten kalabalık. Oradan birşeyler üretmek ancak adam eksiltebilen bir oyuncun varsa olur ki geçen sene bunun tutma sebebi Engin Baytarın ekstra becerileri, Melo'nun driplingleri filandı. Ama o ekstra işlere bağlı kalmaman lazım. Bek ve Kanat resmen kilit. Varyasyon sıfır çünkü o durumda orta sahadan tek pasla ver kaç olmuyor. 2 orta sahayla zor bu iş. Galatasaray oyunu açtığında kanat oyuncusu kaleye çook uzak. Bekten yardım gelmiyor. Esas sıkıntı bu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Cluj dediğiniz takım bizim kendi evimizde yenildiğimiz Braga'yı deplasmanda yendi, ManU'ya da kök söktürdü yalnız. Öyle iki maçta da yenmek pek kolay değil.

Bu maçta berabere kalsak çok şey kaybetmezdik de yenilgi çok kötü oldu.


kuralar çekilirken diyordum Cluj sürpriz yapacak diye, dedim dedim inanmadınız bak ne oldu.

Abi ben ilk 4-5 hafta İsviçre'de Basel'i izledim. Basel'i iki maçta da rezil ederek eleyip geldiler gruplara. O Basel'i eleyebiliyorlarsa Braga'ya da koyarlar, GS'ye de koyarlar demiştim. Nitekim ilk iki maçta laflarımı boşa çıkarmadılar.

GS'den de puan alacaklar, bir galibiyete kesin gözüyle bakıyorum ki iç saha da pis takımmış zaten öyle deniyor. Buradan GS ne kadar puan koparabilirse koparmalı artık, ne var ne yok yüklenmeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray=bal yapmayan arı.

kapalı alan savunması yaptıktan sonra halısaha takımı bile gol yemez galatasaraydan. basıp geçecek adam var, ama yapmıyorlar. barça gibi pas pas pas, ulan arada bi çalım atın bi geçin. anca pas, oyuna hakim görüntü, sonuç yok. madem içerden açamıyonuz kanattan asılın. kanada kadar top gidiyor, basıyor adam topa, geri dönüp pas veriyor, orta çizgiye yakın pası alan adam da santradaki adama veriyor, şöyle bir bakıyor o da, ya iyice geriye semihe dönüyor, ya da rakip 18 önüne doğru yerden atıyor. bu ne saçma paslaşma lan. sinirlendim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru düzgün kenardan orta, ara pas organizasyonu vs. yerine doldur boşalta döndürünce tüm organizasyonu otomatikman şansa bağlıyor malesef. GS, bragadan kötü olsa anlayacağım yaptığını da kadro olarak bu kadar öndeyken bu kadar yeto bir taktiğin nedeni ne ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...