Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chivalry Medieval Warfare


Red

Öne çıkan mesajlar

  • 4 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

silah çeşidi şöyle ki aynı silahları farklı classlara koymuşlar, o yüzden çeşitlilik lazım biraz daha diyorum. mesela okçunun tek yayı var. classların hepsini açınca da baydı beni. silah lvlı koymuşlar ama o da sadece skin için sanırım. 

 

kral muhabbeti bunda da var ama oyuncu değil sanırım, ai direkt. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

chivalry 2 almayı düşünen varsa almasın diye uyarayım. speedhack vs kol geziyor böyle otomobil hızında etrafta gezip gene hızlandırılmış swingler filan. meşhur streamer birisi 1 nisanda bunları gösteren bir video yapmış diye banlamışlar o da intihar etmiş, daha da deliren insanlar oyunu sabote etmek için daha da sık ve abartı hackler kullanmaya başlamış artık normal bir oyun kalmamış. geçen tekrar dönmüştüm arada 1-2 maç oynarım diye hileci içermeyen sunucu bulamadım en son eu'da. bir de yancılarıyla giriyorlarmış votekick'le atılamasınlar diye. oyunda anti-cheat filan da yok. banlanan da yeni gamepass hesabı açıp geri dönüyormuş zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steam dolara geçmeden önce indirimde almıştım hala oynamadım. Chivalry 1 de böyle hileler yoktu ben oynarken zaten Mordhau çıkınca ona karşı çıkarmışlardı 2.yi bir zahmet patch çıkarıp engellesinler. O değilde oyundan banlandın diye intihar etmek ne lan ? Git 1.yi oyna oynayan varsa olmadı Mount & Blade geç. Bazen kendimi Lostta grup terapisine giden Locke gibi hissediyorum 

 

freedon_nadd tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...