Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

her şeyi kıs, konsoldan mat_queue_mode 2 ve cl_forcepreload 1 yap ve steamde launch options kısmına -high parametresini ekle (veya elle taskbardan cpu prioritysini high yap csgo.exe'nin, aynı şey). bu şekilde dandik amd x3 işlemci ve 4850 ile 100 sabit oynuyorum ben. sadece i5'in adını görse 200 sabit vermesi lazım zaten source motorunun, sende bi olaylar vardır pcnde virüs bok püsür


Dediklerini bi deniyim hemen pc ye sırf csgo için format attım değişen birşey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OsManiaC said:

Diablo_Angel said:

şu fps yi 70 in üstüne çıkartamadım i5/650, hd 4800 1 gb 256 bit ekran kartı, 4 gb ram, h55m anakart sürekli 30-50 fps arası oynuyorm çok baydı valla :/


mantık hatası ötesi bir durum. Diğer oyunlarda performans nasıl?


tf2 yi rahat oynayabiliyorum. Abartı fps düşüklüğü olmuyor Diablo 3 de fps 130 lara kadar çıkıyor genelde 50-130 arası donanımsal bi problem var sanırım ya çözemedim hala
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu oyunu yeni aldım bi kaç sorum olacak.

- mermiler duvarlardan geçmiyor mu?
- hg, armor falan almak için kısayol tuşu yok mu? (eski o2 o3 o3 o4)
- bi de teröristleri ve csleri ayıramıyorum birbirinden skin olayı falan var mı? (düzgün kıyafetli ve paspal kıyafetli olarak ayırıyorum lol)

tenks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

- bi de teröristleri ve csleri ayıramıyorum birbirinden skin olayı falan var mı? (düzgün kıyafetli ve paspal kıyafetli olarak ayırıyorum lol)


her mapte ayrı skin hazırlanmış, gayet kolay ayrılıyorlar aslında. (sadece kırmızı renk olan düşman, sadece mavi renk olan dost kadar kolay ayrılmıyor elbette)
ayrıca minimap'ini kontrol et, dost düşman daha rahat algılayabilirsin o şekilde. (minimapte gözükmeyen yerden adamın kafasına baş kurşunu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 maç daha yaparsam daha da alışırım ben. benim matchmaking ile girince rush ile 3-4 kişi delip geçiyorum o yüzden rahata alışmışım. senin matchmaking ile yemiyor bu adamlar iyi =). sonlarda taktik değiştirdim toparladım ama. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bi güncelleme geldi, deagle için reddit'te biri şey diyordu;

said:
I just tried the new deagle out, it's inaccurate, it's insanely inaccurate, it's like 'holy fucking god this is horrible' inaccurate. You have to wait an ungodly amount of time in between shots for the recoil to get back to normal, otherwise you're just shooting out bullets in random directions.


Update (1/31/13 UTC)

said:

Via csgo_servers:
NOTABLE

Nerfed the Deagle.
Added ability to spectate friends games via GOTV. -In 'Play With Friends,' if a friend is on an official matchmaking server the WATCH option will appear next to their name.
DM immunity changes: -Default immunity was raised to 10s. -Moving cancels immunity.

MISC

Fixed dedicated server memory leak.
Reserved server with connected GOTV spectators will hold reservation after all players disconnected for at least TV delay time to allow spectators to watch the match to the end.
Added convar sv_hibernate_punt_tv_clients to also punt lingering TV spectators after all players disconnected and at least TV delay time elapsed. tv_snapshotrate will now correctly adjust client-side rates automatically for smooth spectating experience.
Added convar tv_relayradio, 0 = off, 1 = relay team radio commands to GOTV (default value = 0).
Added convar tv_relaytextchat, 0 = off, 1 = relay "say" chat only, 2 = relay "say" and "say_team" chat to GOTV (default value = 1).
Team kills and team damage is now preserved for players in competitive games across disconnects and reconnects.
Fixed a regression in naming of tv_autorecord demo files.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan bir acaip deagle. Bir kere fake bir recoil animasyonu koymuşlar, sanki 3. sınıf oyun oynuyorum. Ama sadece deagle'da var bu, çok enteresan.

Karşımda ki çömelen adama yavaşça şarjör boşaltıyorum, hepsi HS olması gerek ama son 1-2 kurşun vuruyor falan.

Son update ile hit geldiğinde mermi sapma zımbırtısı geri mi geldi acep?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...