Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

sadece ilk hafta oynadım. loading ekranları azaltıldı mı oyun geneli optimize edildi mi? indirir denerim de 100 gb harddisk var. tek seferde tek oyunla vakit geçiriyorum. şu an conan exiles diyarlarındayım. streamlerden de çok bir şey anlaşılmıyor bu konuda. "oo ilk haftadan kat kat iyi" mi.

 

bi de multi açıldı mı tam olarak? rank sistemi haritalar şu bu. kafa dağıtmaya multiye giriyorum daha çok.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

early access te bitmemis urun oldugunu herkes biliyor. ne kadar bitmis oldugunu da ilk 2 saat icerisinde gorebiliyor. 400 saat oynayip da iade alabildigine inanmiyorum. yuzde 99 troll. 

bir oyuna 400 saat gomdukten sonra istedigi manifestoyu yazsin, o fiyatta sandbox olmayan ve bitmis statude baska oyunlar maksimum 100 saat gameplay veriyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steam de aynisini soyler zaten, ama kabul etmisler. Boyle bir olay olduysa ya adam bir sekilde Steam'i bezdirmis ya da neden 400 saati oldugunu aciklayan birsey yazmis. Ne oldugunu bilsek belki anlamli birsey cikar diyorum ben de.

Urunun bitmemis oldugunu goruyorsun evet, ama her allahin gunu oyunun degisecegi, oyuna tekrar tekrar yeniden baslamadigin surece ya oyun kiran buglara maruz kalacagin yahut iceriginden tam faydalanamayacagin bu sozlesmenin bir parcasi mi mesela? Urunun bitmemis halini sunuyorsun, ama sundugun sey de faydalanilabilir bir urun niteligi tasimiyorsa orada tartisma baslar. Biz 400 saat eglenmis deriz, adam 400 saat cebellestim, ya da yapimcilara yardim etmek icin bug test yaptim dedi belki ve de ikna etti. 

Herkes boyle yapa yapa bitmemis urunler endustrinin normu haline geldi. Bitmemis seylere para veriyoruz artik. Early Access'de gordugun gidisata gore son urune olan inancini kaybetti isen ne oluyor mesela. Ben aslinda bir projeye yatirim yaptim, gidisati begenmeyip son urune olan inancimi kaybettim ve hissemi cekiyorum diyen tuketiciye ne diyebiliyoruz?

Ben de derim somurmus, oluculuk yapmis diye ama Steam kendi cikarlarini benden daha iyi savunur herhalde. Adamin talebinin kabul edilmis olmasini goz onune olarak arkasinda mantikli bir neden olup olmadigini merak ediyorum ozet olarak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

400 saat cebelleşilmez. 400 saat bug test yapacak insan da şirkete paralı tester olarak girer, oyuna para verip almaz. ben mesela early access bile olmayan phoenix point'te yaptım bunu ve sanırım 20-30 saat arasıdır. 400 saat demek gece gündüz bir ay oynamak demek.

refund'ı kim verdiyse vermemesi lazımdı, böyle saçma birşey olmaz. early access konsepti iyi mi kötü mü ayrı bir mesele. ama insanlar 2 saati 1dk geçince refund alamıyorsa dünyanın hiçbir argümanı yetmez. tam böyle yağmacılar dükkanı soyarken polisin seyretmesi gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para verip aldigi oyuna katkida bulunmak icin ugrasabilir insan, bunun makul suresi nedir biz karar veremeyiz. Steam'de yaptigi bir yorumu bulmus biri; orada gozukene gore 27 Temmuz itibariyle adamin 50 saati varmis. Kisa zamanda baya oynamis gibi gozukuyor ki bu da adamin oyuna gercekten asildigi ve de once begenip sonradan sikildigi ihtimalini kuvvetlendiriyor. Ama oturdugumuz yerden Steam yanlis yapmis diyemeyiz. Elimizdeki az bilgiye gore isin dogrusuna karar vermek zorunda degiliz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basligi kapatan mod makul bir aciklama yapmis. Zaten adamin iddiasinin gercek olduguna dair bir delil de yok gordugum kadariyla.

Alıntı

Well, I think we've all had our say; it's very clear that the intention of this thread was to create drama, especially when the OP has read this thread numerous times and hasn't participated in any way, he's clearly enjoying his time reading this thread. Although this thread isn't strictly against the rules, the intentions of the thread is, which is clearly baiting, especially when he's not provided anything as evidence to suggest this is true, so it could just be a stir.

If you aren't enjoying the game, ask steam for a refund, this has been the standard for numerous games over the years. If you've spend 100s of hours on the game then clearly you've enjoyed it enough for it to stay in your library (which is why steam only allows for a 2 hour window). I'm locking this thread.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mücbir sebep kapsamında firmalar şuan. o dediğin zor. Corona baya geçerli bi sebep oyunun dev sürecine etki ediyor.

birde EA oyunu zorla satmıyorlar ki, biz beklemeye dayanamayıp gidip alıyoruz. belki, refund süresi uzatılabilir,  2 saat değilde onu bir 4 saatte falan çıkarabilirler refund süresini EA oyunlara özel. yeterli olur mu bilemedim.

 

EA oyun en iyi hiç almamak. bu zaman kadar aldığım EA oyun üzmeyen bi subnautica oldu.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de early access almıyorum da, genel eğilim bu yönde değil. Benim istediğim early access rahatlığı vermemek yapımcılara, o zaman oyunu bitirmeden senelerce içerik ekliyorlar. Hiç olmayacak amaçlarla yola çıkıyorlar. Er geç çıkarma baskısı olması laızm üstlerinde, böylece daha mütevazı oyunlar yapılır ama bitmiş oyunlar artar.

M&B için söylemiyorum, oynamadım hiç bir fikrim yok, yazılanlar üzerine aklıma geldi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...