Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

şu ses sorununun acil düzeltilmesi lazım keyfi çıkmıyor oyunun. 

sound channels'ı 64'ün üstüne çıkarınca siegelerde FPS filan sıçıyor cidden, 64'te de seslerin yarısını duyamıyorsun, sessiz sessiz oynuyorsun atmosfer piç oluyor. ?

Saeros tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

multi'ye faction oylaması falan bişey lazım maç başlamadan önce. ben mecbur muyum dikte edilen arap faction'ıyla oynamaya, demokrasi var burda :.)

bir de ai'ı biraz daha kontrol edebilsek, okçuların menzilinde 2 düşman (ya da 2 grup) varsa hangisine saldıracaklarını söyleyebilsek mesela (ve captain modunda bu kadar kolay bait'lenmeseler, shield wall'da bekleyen tipler yerine arkadaki 2 hander'cılara sıksalar vs vs)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, Xenocide dedi ki:

5uc1Kxe.png

 

abi çok saçma sapan eksikler var, yıldırdı yani artık. Kale benim, ben hükümdarım, kaleye girişiniz yasak diyo. What ya...

 

 

 

 

heh gel de çıldırma. çadırı kurdu geliyo dayı, kaleye giremiyorum savunma yapmak için.

oBZxNBG.png

 

 

yine aynı şey oldu. Resmen şöyle yazmışlar kodu; eğer kalenin sahibi ile player'ın ilişkisi <0, Player kaleye giremez.

 

Player hükümdar mıdır, kaleyi player mı fethetmiştir, player kaleyi sahibine teslim eden kişi midir, bunlar yok. 

zaten ilişki sistemi saçma sapan. hükümdarlığımdaki herkesle -60 -70'lerdeyim. herkes benden ölümüne nefret ediyor, ama benim için savaşıyorlar. 

savaşta olduğumuz imparatorluktan adam idam ediyorum, benim boyunduruğumdaki klanlar bi anda -30 -40, ama 10vs500'lük bi savaşa girmiş olan adamımı kurtarmaya gidiyorum, "kralım benim ne de iyi ettin geldin yoksa ölüyoduk aah vaah", ilişkiniz 2 arttı.

2. İKİ.

i

k

i

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım marriage sistemi de buglı ya. oyuna başladığım ilk günlerde bi hatuna yürümüştüm, olmamıştı. şu an başka kimseye yürüyemiyorum. bi tane uygun aday buldum, ilişkiyi de 13'e çıkardım bi şekilde. ama yürüme seçeneği yok. ansiklopediden baktım, evli falan da değil daha 23'ünde çıtır yenge.

 

ama o zamanında yürüdüüğüm ablanın yanına gittiğimde "bana bi şans daha ver hacı hadi bee" seçeneği çıkıyor. tabi ablayla ilişkim -65 olduğu için i must say no. sanırım bir kişiyle ilgilenme durumu olunca ikincisine yürüyemiyosun, ilk yürüdüğünü de iptal edemiyosun.

 

çıldırmama ramak kaldı. ne yapmak istiyorsam bug'a takılıyor.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bug varsa bilemiycem.

En hızlı şekli

Uygun kızı ansiklopediden buluyorsun olduğu yere gidiyorsun, save alıp 4 kere olumlu cevap alana kadar deniyorsun olunca 2 gün geçiriyorsun dolaşıyorsun geri geliyorsun yine olumlu cevapları alınca kabul ediyor babamdan iste beni diyor babasına gidiyorsun veriyor alıp götürüyorsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok işte Kuzey imparatorluğundan Phaea ile zamanında bilip bilmeden denemiştim, herhalde olmamıştı hatırlamıyorum, şimdi başkasıyla deniyim istiyorum cazibe skilli coştu baya, lakin phaea dışında kimseyle flörtleşme diyaloğu çıkmıyor. phaea'da da şu an sadece "bi şans daha ver" çıkıyo, basınca "biribirimize uyumlu değiliz söri" çekiyo

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilginç. yani oyunda inanılmaz core eksiklikler varken kadınların yumurta sayısının belli yaştan itibaren yokolmasını düşünüp evliliğe yaş sınırı konmuş olması early access'te.

 

savaş açamıyorum ama yumurta sayısı var.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Herkes ölebilir" seçeneğini açtım oyuna başlarken. Hafif bir yusuf yusuf korkusundan dolayı hemen gittim King Derthert'ın kızını istedim. Vermedi. Gittim onun için paralı asker oldum. Sonra onun emrine girdim. Tekrar kızını istedim, verdi. Şimdi kendi krallığım var. 3 kızım ve bir oğlum ile karımı şehre yerleştirdim. Mutlu mesut yaşıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, goldbären dedi ki:

save scumming böyle oyunlara müstehak bence ya, bilmemne bugından 8 saat gameplay siliyorsa bir şekilde telafi etmen lazım........,,

tam olarak şu ya. sırf bu yüzden hiç vicdan azabı çekmeden çat çut exploitliyorum her şeyi. oyun fazla fazla alıyo benden buglarıyla eksikleriyle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...