Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

ahah Khuzait'ler bana nasıl bilendiyseler tüm bannerları toplayıp gelmiş, yetmemiş bi de adamları extra tıkıştırmış orduya ilerledikçe eriyor sdsgfsfda

 

Tale-Worlds-Mount-And-Blade-Launcher-Gg-

image.png

image.png

siege yapacağı yere varana kadar 200 kişi kaçtı sdsf

 

 

edit: wtf sonra vazgeçti Tamnuh kalesine geri döndü orayı almak için, yolda 250 kişi daha eridi

image.png

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitti ya en son 2-3 noble kaldı onları da alsam tüm şehirleri bana geçecek ama liderleriyle konuştuğum an crash yiyor oyun daha ileri gidemiyom, yoksa tüm clanları temizlendi.

image.png

60 saat gameplay var, bunun 5 saati adamlara micro management çakmaya gitmiştir. şu menüleri değiştirin, party ekranında ve zafer sonrası adamları ayarlamak için akordiyon menüler aşırı vakit kaybettiriyor. bi de upgrade all butonu lütfen.

dünyanın savaşını yapıyorsun ardı arkasına ve hepsinden sonra adam ve prisoner seçmek için ekstra uğraşıyosun, bi de bi süre sonra upgrade'lere bakmıyosun artık, sağdan soldan recruit ettiğin 11/16 lvl adamlar her savaş sonrası upgrade istiyor çünkü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

upgrade all tuşu olmaz, çünkü bazı upgrade'lerde iki seçenek var. ha tek seçeneklilerde olur belki niye olmasın. onda da extra resource isteyen (at) oluyor gerçi. bileydim basmazdım atlarım gitti reee denir ona da =P

ya da vazgeçtim upgrade all'un üstüne gelince gidecek kaynaklar gösterilebilir nasıl ki tek upgrade ederken yazıyosa.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yapsın ilk seçeneği, her savaşta 30sn loading süresi ekliyo gibi bişi tek tek yapmak. ya da seçenek sunarsın bi şekilde, upgrade all'da onu seçsin diye butonun altında tik olur falan, yapılır bi şekil.

tamam ilk başta okuyup edip düşünüyosun falan da sonradan amelelik işine dönüşüyor. neyi seçeceğin belli, ya da çok önemsemiyorsun zaten harcanacak adam 2 savaşa.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...