Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

koyunca deliriyor sistem. benim oyun mu bozuldu acaba? mesela atlı okçularla atlı mızraklıları aynı gruba koyamıyorum. savaşa girince numaralar deliriyor. aoedeki gibi 1'e istediğim grupları koyup yönetemiyorum ben.

zipzip tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu arada modül uyuşmazlığı uyarısını hala alıyorum oyuna ilk girerken. açılıyo save, sorun da yaşamadım da her seferinde soruyor. uyuşun artık modüller, lütfen ?

 

hm şuınu farkettim, save'de "NATIVE" modülü 1.0.0, diğerleri 1.0.3

 

oyuna ek content gelince bana gelmicek mi şimdi o ?

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Cuce dedi ki:

sylvanas ozellike bir oyun modu ve sahnedemi oluyor yoksa her zamanmi

 

sunucu dolana kadar stutter var oyuncu katılımı oldukça. sunucu dolduğunda kesiliyor takılma. model yüklenmesi ile alakalı galiba. ayarları en düşüğe aldım ama bu sefer de map değişmiş. şu anki mapta galiba çok yaşamıyorum. o limanlı haritada vardı orda tekrar deneyemedim düşük ayarlarda. ama donmadan şikayet ettiğimde katılan çok kişi çıkıyor oyunda o anda. fps düşüşü değil de baya 1-2 saniye dona dona 10 saniyeye yakın krizler giriyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hideout reisi 'bre yeğen kimlerdensin söyle hele, nasıl biçtin öyle adamlarımı, gel aramızda halledek sıkıyosa' dedi. Haha şu gapçık ağızlıya bak hele gel lan de..dim. demez olaydım. Oyunun verdiği itemler vardı üzerimde. Turnuvadan iki item yapınca ağzına ağzına vurdum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

of yok ya, encyclopedia'dan baktım kaçıyomuş, BAYA yüksek bi kaçma yüzdeleri var heralde. gün geçtiğinde veya sen bi savaşa girdiğinde uçup gidiyolar habersizce, log'a da düşmüyor sanırım çok saçma. kaçtığı gibi bi de taaaa haritanın öbür ucundan Lycaron'a ışınlanmış anında ?

save/load'da da trigger oluyo olabilir gerçi kaçma olasılığı. başlarım ya execute ettim, beni buna zorluyosunuz!!!

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, NolaxThensbane dedi ki:

sdhshd aynısı oldu tier4 olayım isyan edip kendi krallığımı açacam başlarım öyle krala kraliçeye

he ben de az daha gelişeyim, nothing to do here çakıcam kuzaitlere sdfg

ama kaleleri elimde tutcam diyip sktiri çekersen feci aran bozuluyo. önce sktiri çekip sonra birinden kale almak lazum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh saveler çalışıyor, o corruption sorunu çözülmüş çok şükür ama zırh eğerleri artacağına tam tersne düşürülmüş. o bakımdan hiç hoşuma gitmedi yama. forest banditi alamadım 1vs1 ok couch bozduğu için.

bazı zırhlar yükselmiş, bazıları düşmüş, neyse dükkan dükkan gezeyim bakalım eklendi mi yeni zırhlar.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kalkan gene overhead vuruş harici koruyor, manual blocking 2h ile çok feci. eski oyun gibi auto directional block lazım.

ama genel okarak oyuna mod lazım. üstüm başım 40-50klık armor, 2hden 86dmg received, 45dmg blocked. vanillayı oynamam ileride değerler böyle kalırsa.

your mount received 250dmg. javelin bu.

combata 2h giremiyorsun open worldde skill almak için, sonra turnuva başlıyor, oyun eline 2h veriyor, karşına textpadle skill değeri senin 3 katın belirlenmiş adamı koyuyor. neyse tekrar salladım turnuvaları, dükkanlarda hala zırh yok. olan zırhlar da nerflendi. oyunda şu anda bulabildiğim en iyi zırh sea raider drop.

kergitlerde buldum daha iyisini ama 100k, bir 200 gün daha getir götür ticaret yaparsam bir tane alabilirim belki lol. bir de araplara bakayım. araplarda omuzluk var iyi, başka birşey yok gibi. vlandian zırhları gelse keşke. neyse artık para biriktirmeye başlayayım yeniden. 200 gün geçti lvl 9 hala, combat skill gelmiyor combata giremeyince. ?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu kilit sorunları anında çözmeniz olayı çok hoşuma gidiyor. o kadar eleştirdim ettim ama şu davranış şekli çok olumlu. tebrique iglesias.

 



Fixed an optimisation issue with NPC pathfinding which led to a huge performance loss, especially in siege scenes.

bugün bi şey yaşadım acaba bu muydu. enfes bi siege savunmasına girdim, 500 kişi falan saldırıyor, bizde de bi o kadar var. saldıran taraf merdiveni öyle bi yere dayamış ki, kalenin okçu mazgallarının üstünde çatı var, o çatının üstüne çıkıyorlar. ne aşağı inebiliyorlar, ne benimkiler yukarı çıkabiliyor, orada bi kilit oluştu bi de yukarıdakiler aşağı bakarak çatıya vuruyor kılıçlarını, benimkiler çatının altından yukarıya boşa sallıyor, arada 3-5 adam düşüyor, onları öldürüyoruz falan. ben de uzaktan pat küt pat küt ok sıka sıka öldürdüm hepsini ahaskdf

tabi bunların hepsi olurken performans öyle bir ağladı ki, 4 fps ile falan. AI büyük sıçmıştı o savaşta. Umarım bu ve bunun gibi sorunları fixlemiştir.

 

 

**BUG REPORT**

 

şu an karşılaştığım bi şey, kaçak avcılar görevi aldım, haritaya çıktım, direk fail oldu. sonra autosaveden load edip jurnale baktım, aldığım gibi görev süresi -4 gün olarak yazıyordu. hareket eder etmez fail etti.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...