Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

1 saat önce, Aiko dedi ki:

gerçekci modda oyuna başladım. daha ilk çapulcu gruptan dayak yiyorum normal mi? m b geçmişim yok

normal, düzgün zırh bulamadım ben hala looterlar taşlarla yokediyor.

7 dakika önce, lovecraft0Z dedi ki:

Ya Hideout ları illa gece mi basıyoruz? hiçbişey göremiyorum ki karanlıkta
Bir de kaliteli Zırh nerede var ya ileri seviye? bir türlü doğru düzgün bişey bulamadım

sadece imperial şehirlerinde düzgün body armor var, diğer store'lar buglı gördüğüm. steam forumda da aynı durum millette. bugünkü yama notlarında da göremedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

43 dakika önce, aquila dedi ki:

zirhlar 6k filan buyuk sehirlerde.

neyse saxon zırhı bekleyemedim de bizans zırhı aldım ama neredeyse hiç işe yaramadı tier 6 giydiğim halde. looterlar taş atıp deviriyor. öbür forest bandit vs hiç değinmiyorum bile. silah dmgleri çok yüksek oyunda zırhlara göre gördüğüm. ilk oyunda top tier zırha cut dmg filan işlemiyordu. prequel dönemi zırhlar daha zayıf diye bilerek mi yapılmış bilmiyorum ama bayağı sıkıntılı.

bir de smithing cooldown çok keyifsiz. bazen 3 kerede cdye giriyor bazen 10 kerede, ne zaman bittiğini de anlamıyorum, her şehre girdiğimde smithy kontrol etmek yordu.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hideouta girerken komik miktarlarda outnumbered olma işi bir yana, kimlerle gireceğimi seçebilmem lazım. top tier adamım var yeterince, oyuna ekibime illa ki çapulcuları koyuyor.

ayrıca 120 piercing dmg javelin nedir zaten oyundaki hp ondan az. hani eyvallah early medieval devri ama rönesans modu beklemek gerekecek gibi lol. üstümdeki zırh zaten 50-60, onun yarısını alıp rng basıyor oyun sonra absorbed dmg onda biri.

işte oyunla ilgili en büyük korkum prequel olmasıydı, zırh teknolojisi iki paralık. silahlar fazla ölümcül.

zırh modifiye eden perk de göremedim, birkaç tane hp arttıran var sadece.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam workshop alacaktım en azından upkeepi sağlama bağlayayım diye ama bu bugı forumda da okuyunca vazgeçtim lol.

smithy stamina smithye girip portreye hover yapınca görünüyormuş ya iyi bari. ama görsel bir bar olsa dolan daha pratik olur. gezmek tozmak yetmiyor galiba, hareketsiz durmak lazım gibi.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız sonradan kendi kendine olmamaya başladı bu bug. ve EŞŞEK GİBİ para geldi, en azından bi süre. günlük 20-30k falan geldi bikaç tur. sonra aniden 300 400 goldlara falan düştü. nedir olayı anlamadım sdfg sürekli üretimi mi değiştirmek gerek acaba...

 

Neyse, yani workshop sayesinde bir anda çağ atladım. üstümü başımı bi düzdüm, orduyu coşturdum, krallığa katıldım, yanıma ordular aldım fiyuu

 

bu arada Leadership kasmanın tek makul yolu anladığım kadarıyla, bi krallığa girip, diğer ordularla kendi ordununuzu birleştirmek. ama lideri siz olacaksınız. 1 leadership puanı almak için 1 saat uğraşıyoken, 4-5 ordu birleşimiyle boş boş gezerek 10 dakikada 5-10 puan geliyo nerdeyse. Bunlar çok unbalanced olmuş ya. El atılması gerek. 

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de rival ganglerle neden don gömlek kapışmamız lazım gerektiğini anlamadım. karşıdaki grubun elemanları aynı, resmen yazı tura gibi kapışmanın sonucu. çıplak olarak 1vs5 atmak mümkün değil sonuçta. birkaç kere yaptım ama gereksiz kasınç.

yalnız menü theme tam efsane ya, barbar conan direkt. kim bestelediyse helal olsun. ana menü ekranı da çok iyi zaten.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 saat önce, Feamer dedi ki:

Ya şu looterların taş atmasına bi ayar yapılması lazım, ne sayı sınırı var ve menzil sınırı adam cirit atar gibi ok atar gibi atıyor birde güdümlü arıyor... azda vurmuyor üstelik

Ok, mızrak, taş vs atılan şeylerin menzilleri ayarlanmalı. Gerçekten adamı daha göremiyorum kafaya taş geliyo falan baya bir saçma bu kısmı, patchlerler bunları muhtemelen

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

single'da 200v200 kasmıyor ama multide her insan katıldığında gözle görülür 1-3 saniye stutter giriyor. haritaya yeni model yüklenmesiyle alakalı bi şey sanırım. oyuncu girişi yoğun olduğu için maçın yarısı oynanmaz şekilde geçiyo. 

 

bi de müzik ve artwork kim yaptıysa çok başarılı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...