Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

kız gibi oyun olmuş valla, yokluktan battle brothers kanser sebebine bulaştığım şu günlerde 1 saat birle bakmak terapi gibi geldi, resmen sabah dinç uyandım ?

karakter yaratma ekranı son zamanlarda denk geldiklerim içinde ne iyisi diyebilirim. arka plan yaratma kısmı ve seçtiğin hikayeye göre değişen tasarım fikri oldukça keyif verici. 

görsel tasarım ve sanat kısmı oldukça tatmin edici, yükleme ekranı çizimleri ve silah, elbise zırh vs tasarımları oldukça güzel ama envanter görsellerinin daha büyük ve ayırt edici olmasını isterdim ben, böyle çok ufak ve yavan duruyor.

satıcılar tek bir "trader" altında açılıyor galiba eğer böyle ise benim pek hoşuma gitmedi, uzmanlığa göre ayrılan eski sistem bence daha güzeldi böyle yavan ve baştan sağma bir his bırakıyor.

şehirlerin dünya haritasında büyükçe her kaplaması yine güzel bir fikir olmuş, dünya haritasında kendimizi daha küçük hissetmemizi sağlıyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beni pek içine çekmedi oyun, dün akşam sıkılıp yattım, üzüldüm böyle olmasına. Belki toparlanır ilerleyen vakitlerde. NPC ler ve diyaloglar çok baştan savma geldi, 2 saat haritada looter kovaladım yapacak bir şey bulamayıp. 2. Oyun değil de, remastered hissi uyandırdı. Yeterince odaklanmamış da olabilirim elbette oynayıp şans vermeye devam edeceğim ve refund etmeyeceğim. Çöp de olsa (ki o kadar da değil) param helal olsun. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 saat önce, Xenocide dedi ki:

Raw material nasıl elde ediyoruz lan? 6 iron ore getirsee burda büssürü cevher var dedi adam. nası yabcam o işi lol

Sılah erıtyerek raw materıal elde edebılırsın

karakterlerınızı char creatınonda copy pasete ıle tesxt olarak saklıyabılırsınız, sorna tekrar aynı tıpı yaratmak sıtıyorsanız.

ssd ıle hdd arasında cok fark oluyor loadıng acısından. bıakc ay once hataları ayıklarıktan sonra loadıgne hıt koymaktan vazgectık cok hızlı oldugu ıcın ssdlerde

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sp denedim. karakter oluşturmada hikaye kısmı hoş, o kadar ağız burun ayarı yerine farklı tipler konulabilirdi. türkçe dil ayarında sıkıntı var. herkes bi crash yemiştir herhalde, gereksiz yerlerde loading screenler var (hdd kullananlar gözleri yaşlı) şehirleri gezmenin bi anlamı yok çok cansız olmuş, tıkıtık m1 de ki gibi herşey menü. npc adının ekranın en altında yazması gıcık olmuş keza yerden bi silah alacakken de öyle içine girmek gerekiyor herşeyin. at üzerinde mızrak olayı olmamış, atın manevraları daha gerçekçi, okçuluk mekanikleri değişmiş, daha zor ve gerçekçi olmuş beğendim, darbe almak vuruşunuzu kesintiye uğratmıyor bu çok iyi olmuş, blok yaparken vurmak da.  inventory pratik değil. turnuvalar güzel olmuş, özellikle oyunun başında çok işe yarıyor ödül ve para. taktiklerde komutlar arası geçiş pratik değil. f9 ile cancel yapmak ? helali hoş olsunda oyunun adı mb remastered olsa olurmuş yani. illa eksikler olabilir ama bana pek tat vermedi.

 

marksman tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayret ben hiç crash yemedim, betada crashten oyunu açamıyoken.

 

inventorymizde daha fazla at olunca map üstündeki hızımız artıyo mu? sanki öyle gibi algıladım ama sonra da değil gibi, bilemedim. çapulcuları yakalama işi sıkıntı hakkaten. köşe kapmaca oynuyorum çoğuyla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Cuce

 

Sanırım Kan Davası side questi çalışmıyor. Gidip savaştım elemanlarla, çocuk hayatta kaldı, savaş tam bitmeden encounter cart diye sonlandı ve yarım saniye önce birbirmizi pıçakladığımız adam "heey naber dostum" çaktı bana. görev de kaldı öyle sdfg

 

-evet türkçe oynuyorum ŞİMDİ FRANSIZLAR DÜŞÜNSÜN-

 

edit: konuşma yöntemiyle çözebilirsem çözülüyor. 3 kere load yaptıktan sonra rng tuttu, ikna oldu pezemenk

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, Xenocide dedi ki:

Şu ana kadar guzel ama. Eglenceli. Ozletmis bi kere campaign modu kendini. O haritaya cikinca bi nostaljik oldum. Daha derli toplu her sey. Contente gore warband overhauled mu yoksa stand alone'u hakediyo mu bakces.

Bak bakalım. Bakman bitince ses ver. Ben hala arada kalmış durumdayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...